Probleme in solutionarea contestatiilor de la Carmen Saeculare

1

Domnul presedinte al CJ, Vasile Pruteanu, s-a declarat nemultumit de procesul verbal intocmit de comisia de evaluare a contestatiilor cu privire la concursul de la Carmen Saeculare. “In momentul in care s-a intrunit comisia de contestatii s-a incheiat un proces verbal al carui raspuns nu m-a multumit, deoarece in momentul in care ai o contestatie ori o accepti, ori o respingi. In final, comisia de contestatii propunea conducerii CJ sa analizeze oportunitatea unui nou concurs sau validarea concursului. Din acest motiv, presedintele comisiei, juristul Ilie Petre, va lua legatura cu membrii comisiei de la Bucuresti pentru a se lua o decizie clara: admis sau respins.”, a declarat presedintele Vasile Pruteanu.


Intentionat sau nu, se trage de timp, in conditiile in care solutionarea contestatiilor trebuia efectuata in 3 zile de la depunere.

Asteptam decizia comisiei.

Concurs la “macsim”

Emilian Zaharia


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. crestata spune

    e clar, daca se voia un concurs corect si sa vina cine merita nu cine trebuie la Carmen Saeculare, nu se mai ajungea la contestatii. O asemenea tergiversare subliniaza lasitatea lui Pruteanu, care nu e in stare sa-si asume barbateste raspunderea, cu atat mai mult cat este in spatele aranjamentelor pentru instalarea Danei Macsim.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate