Probleme cu furnizarea apei potabile astăzi, 4 februarie (Anunț Apa Serv)

0

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe termporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 04.02.2021, în:

  • Comuna Alexandru cel Bun, sat Bistrița, străzile: Petru Rareș (de la intersecția cu drumul Mănăstirii până la depozitul Did Comcontur), Podișului, Plopușor, Zorelelor, Profesorilor, Mărului, Biruinței în intervalul orar 09.00-13.00;
  • Comuna Bodești, Sat Bodeștii de Jos, străzile: Precista, Pârâului, Morii, Frumușica în intervalul orar 09.00-12.00.

*****

Pentru remedierea unei avarii apărute la conducta de aducțiune din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Comuna Răucești, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Răucești astăzi, 04.02.2021, în intervalul orar 09.30-20.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe strada Principală din Satul Ungheni.

*****

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman astăzi, 04.02.2021, în intervalul orar 09.30-14.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Cucutei, Progresului și străzile adiacente acestora.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate