Problema nu e că sunt numiți politic ci că sunt incompetenți

2

După cum vede toată lumea, PNL și USR fac mai multe numiri politice decât au făcut vreodată alte partide. Totul este pe față, totul e cu ordin politic, totul este invers decât țipau în campania electorală că fac alții și nu vor mai face ei.

Faptul că PNL-USR pune oameni pe funcții prin decizie politică și nu pe merit nu e cel mai rău lucru. Așa au făcut PSD și PDL la Neamț. Partea rea este că ajung pe funcții tot felul de incompetenți și nu doar incompetenți dar și îndărătnici, inculți sau unii chiar proști făcuți grămadă.

Cum putem face diferența între un numit politic deștept și unul incompetent? Foarte simplu. Cel ajuns în funcție și care este capabil să stea pe picioarele lui după instalare are curajul să facă o conferință de presă și să spună „Întrebați ce doriți voi să vedem dacă sunt sau nu competent pentru funcția pe care o ocup”. Din păcate nu se întâmplă asta decât foarte rar. Inițial spuneam că este doar nesimțire să ocupi o funcție importantă (viceprimar, director de firmă a Primăriei sau CJN, director de deconcentrată, subprefect, etc) și să nu faci o conferință de presă în care să te prezinți în fața oamenilor care te plătesc și să arăți ce e cu tine. De fapt nu e nesimțire. E frică. Frica de a nu se face de râs pentru că habar nu au pe ce lume sunt. Frica să nu descopere toată lumea ca ei sunt doar niște ambalaje fără conținut ajunse pe niște funcții doar ca să execute ordine politice.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Stefan spune

  Gigi are dreptate, cu o mica exceptie: banii se dau cuiva de la partid, nu la partid!

 2. Gigi spune

  De ce nu vreti sa intelegeti ca un personaj numit politic nu are scrupule?
  Ajung in posturi cheie oameni ce nu stiu sa citeasca un paragraf dintr-o lege,dar in momentul intrarii pe functie(cu mandat) se uita cat a castigat cel dinaintea lui si isi face planuri de viitor pe banii Primariei(isi cumpara teren,isi face casa si da ceva si la partid).
  Daca ar putea prinde doua mandate ce bine ar fi!

  Credeti ca se gandeste cineva la cei ce au votat ,sau ca fura din banul public?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate