Evaluarea națională la finalul clasei a VIII-a. Informații despre condițiile de examen și desfășurarea probelor (Ghid informativ)

0

Ministerul Educației a publicat un ghid informativ destinat candidaților care vor susține evaluarea națională în acest an școlar.

Ghidul conține informații utile despre condițiile de examen (detalii de natură organizatorică și sanitară) și despre desfășurarea propriu-zisă a probelor scrise. De asemenea, sunt incluse informații despre modalitatea de evaluare a lucrărilor (contestații), dar și sfaturi privind organizarea timpului de lucru pe durata celor 120 de minute rezervate fiecărei probe.

În altă ordine de idei, Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat luni că elevii care susțin Evaluarea Națională nu vor mai trece prin triaj epidemiologic și nu li se va mai lua temperatura. În schimb, masca rămâne obligatorie, notează presa centrală.

Toate aceste informații, în documentul de mai jos:

GHID_EV_NAT_VIII_2021

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate