Problema cainilor comunitari din Piatra Neamt continua

3
caini comunitari
caini comunitari

Cu toţii cunoaştem celebra problemă a maidanezilor din Piatra-Neamţ. Ziua totul pare a fi în regulă la prima vedere, deoarce acestia îşi flutură maiestuos coada, dând vaga impresie că sunt docili si afectuoşi. Asta crede oricine datorită cipului, dar adaptând zicala la povestea noastră şi anume “Câinele îşi schimbă părul, dar năravul ba”, de îndată ce se lasă seara ca şi pieton începe maratonul.
Zona Pieţei Bistriţa din cartierul Precista, a Gării şi în spatele blocului turn de la Ozana sunt câteva din locurile unde aceştia îşi fac veacul şi sunt gata să te înhaţe deoarce ai indrăznit sa le încalci teritoriul pe timpul nopţii.
Toate aceste probleme sunt rezultate de către locatarii marinimoşi care s-au gândit să hranească câinii pentru a fi protejaţi de infractori. Nu spun că nu este bine să ai grijă de un animal, dar când patrupezii se înmulţesc Primăria ar trebui să îi ridice şi să îi ducă la adăpostul special amenajat. Dacă această problemă tot li se pare una dificilă cred că ar fi mai bine să implementeze un program de sterilizare pentru a reduce numărul tentativelor de atac impotriva oamenilor, pentru că nu cred că cineva arde de nerăbdare ca să fie muscat de catre un câine comunitar. Aşadar asteptăm o reacţie din partea primăriei pentru a solutiona această problemă, iar dacă nu le pasă de cei tineri ce riscă să fie muşcaţi măcar să se gândească la pensionarii ce le-au dat votul în ultima campanie electorală. Tind să menţionez că problema câinilor maidanezi este una mai veche ce nu a fost soluţionată de cel puţin doi ani in zonele enumerate anterior.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. x spune

  Periodic apare „marfa noua” ii vezi dimineata in grupuri de 5-15 exemplare dezorientati,in citeva zile se acomodeaza,capata si cercelusi.De unde vin,cine ii aduce?/Poate se face un schimb intre ONG -urile de protectie a javrelor.Am in zona o duduie zglobie ,are facuti prin Italia 3 copii din care unul mulatru cati toti la leaganul de copii sa-i creasca statul iar ea si mama ei umbla toata ziua pe sub balcoane si care mincare si apa la ciinii si pisicile comunitare

  1. feraru marcel spune

   URAT,sa te legi de o femeie cand subiectul e cu totul altul. Stii vorba aia ?: Ce are sula cu prefectura?
   Uite d-aia or sa te muste caiinii. Pacat, icsule,pacat. Si,sa stii ca nu cainii-s javre !

 2. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

  Vai de ziua mea! Eu inteleg ca e bine sa publicati articole de la cititori.Dar faceti ceva si corectati exprimarea inainte de a le posta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate