Cine mai vinde apa in Neamt in afara de ApaServ ? Holdingul TCE 3 Brazi ?

5

De la www.tce3braziholding.ro citire :
Holdingul TCE 3 BRAZI are în componenţă următoarele societăţi comerciale: TCE 3 BRAZI SRL, COMPIL IMPEX SRL, REMAT SA, UMARO SA si DURĂU SA .
Conducerea eficientă a companiei este asigurată de: Ing. Culiţă TĂRÂŢĂ – Preşedinte …etc
De la cititori cadou :

FACTURA APA NEAMT
FACTURA APA NEAMT

Restul comunei Ceahlau apa gratis : Coincidenta mare este ca in restul comunei  Ceahlau cei care sunt racordati la reteaua de apa din comuna nu platesc nici un leu la apa . Motivatia livrarii apei in mod gratuit la restul comunei este nereceptia la nu stiu ce proiect european ……..

Din Legea serviciului de alimentare cu apa si de canalizare nr. 241/2006, republicata 2013 :
(1) Infiintarea, organizarea, coordonarea, gestionarea, monitorizarea si controlul furnizarii/prastarii reglementate a serviciului de alimentare cu apa si de canalziare la nivelul comunelor, oraelor, municipiilor, judetelor, precum si administrarea, exploatarea si asigurarea functionarii sistemelor publice de alimentare cu apa si de canalizare aferente acestuia constituie competente exclusive ale autoritatilor administratiei publice locale, pe care le exercita in conditiile legii.
Parerea noastra Noi nu stim cu ce se mananca legile dar in opinia noastra apa este o resursa strategica care nu trebuie sa intre niciodata si sub nici o forma pe mana unei societati private, mai ales la care este presedinte un om politic .
Noi nu credem  sa fie adevarat ce spun gurile rele cum ca cineva ar vrea sa puna pe chituci Apa Serv ca sa ia in regim privat pe bucati distributia apei. Nu credem asa ceva pentru ca ar fi vorba de atentat la siguranta nationala si nu e nimeni atat de nebun sau diabolic incat sa il duca mintea chiar la asa ceva.
Intrebari retorice :
1. Cum de in atatea discutii despre apa a uitat domnul presedinte Culita Tarata sa spuna de afacerile cu apa de la TCE3Brazi ?
2. Cum de in atatea discutii despre apa a uitat domnul presedinte Culita Tarata sa ne spuna de gratuitatea apei din comuna Ceahlau ?
3. Daca acum Apa Serv da apa la 8 lei si maine ar apare o firma privata care sa dea apa la 2 lei, oare nemtenii ar gandi ca apa e o resursa strategica ce nu trebuie administrata de privati alegand sa ramana in sistemul controlat de stat, sau ar alege imediat  sistemul privat lasand sistemul public fara clienti si falimentandu-l   ?
4. Daca o persoana ar detine controlul furnizarii apei intr-o comunitate, ar putea influenta in mod covarsitor modul in care voteaza oamenii din acea comunitate ?

Iosub Robert

PS: Subsemnatul Iosub Robert in afara de ziar mai lucrez si la o firma care are relatii contractuale cu ApaServ si multe alte entitati bugetare din Neamt.  Hai pa !

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. feraru marcel spune

  Scuzati-ma de vorba proasta,da eu inteleg ca ar fi vorba aici despre un anume Adrian-Dumnezeu, care ar trebui sa ierte alt D-zeu L de la il ierte pe EL. Corect?? Amu, sa nu ma-nteleaga cineva gresit,dar as vrea sa citesc si sa pricep „din prima”ce-a vrut sa spuna EL scriitorul de comentarii,alias cititorul…..de articole. Sunt sigur ca daca „cititorul”ar fi pus virgula intre Adrian si D-zeu,totul ar fi avut alta noima.
  As fi semnat Marius Chicos Rostogan,da’sigur nu multa lume stie de el si s-ar fi plans adminu’ca iara-mi schimb identitatea.
  Cititorule,dac-ai sa citesti asta,rogu-te nu te-oftica,ci ia aminte si baga la minte. Cu stima orisicum. Nu uita ca toata viata invatam cate ceva. Pa, la cat mai multe comentarii inteli…..gibile.

 2. Florin spune

  Nu-mi place salutul acesta folosit de dumneavoastra la sfarsitul textelor: „Hai pa!” Oare se adreseaza tuturor cititorilor?
  Eu il iau ca un fel de Hai du-te-n p… mea!
  Refuz sa cred ca se adreseaza cititorilor.
  In rest ma mir ca mai existati,si rezistati pe piata, din moment ce va permiteti sa „ii luati in caruta” pe cei ce sunt in fruntea judetului si a orasului.

  ADMIN : „Hai pa!!” nu e pentru cititori dar si daca ar fi …. la cat isi bat joc conducatorii nostrii de nemteni si ei accepta ……
  Rezistam pentru ca niciodata nu am luat un leu de la Stefan sau Tarata sau firmele lor .Ca personal lucrez la o firma care are 5-10% contracte cu bugetari asta e alta discutie pentru ca firma functioneaza si face promovari de foarte multi ani dinaintea aparitiei ziarului si dupa cum se observa neavand de ce sa se ia infantilii…..
  Rezistam in primul rand pentru ca domnul Stefan sau Tarata sau altii nu pot dicta si la Google. Ei sunt zmei pe plan local si poate national …. pe internet sunt nimeni… regula e simpla …. esti vizitat – esti indexat, esti apreciat de multime – nu te poate detrona nici un om politic .

  1. feraru marcel spune

   Hai sa traiti dom’Florin.
   Chestia asta cu hai pa,e un salut intre prieteni zis asa mai la misto. Intre prieteni fara veleitati,fara pretentii. Probabil ca domniei voastre i se adreseaza toata lumea la venire si la plecare cu urarea de : SA TRAITI !!. Probabil,ca altfel nu avea de ce sa va deranjeze o abordare mai prietenoasa in momentul despartirii De la hai pa la dute-n…… e o distanta mult mai mare decat pana la inaltimea nasului d-niei voastre.
   Inchei spunandu-va prieteneste ….hai pa. Capisci??

 3. certo spune

  întrebarea este dacă facturează sau refacturează apa … ?!?!?!?

 4. cititor spune

  Afacerile tale sunt absolut corecte.Ce-i f..e grija pe unii mincatori de rahat ,din presa asa zis impartiala ,cind am fost martor, de multe ori, ca se primeau bani negri pt. a scrie de una ,de alta.Nu mai mincati ce nu trebuie, „deontologilor” care sunteti.Stiu de cel putin 11 ani zbaterile lui Robert pt.acest ziar , despre multe altele, de aceia spun ca Adrian-Dumnezeu sa-L ierte-ar fi fost mindru de realizarile fiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate