Principalele realizări în Spitalul Județean de Urgență din momentul preluării conducerii de către Alexandru Filimon (INTERVIU)

2

Majoritatea persoanelor din acest oraș care s-au confruntat la un moment dat cu statutul de pacienți (sau aparținători) asociază Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț cu noțiuni precum șpagă, nesimțire, incompetență, lipsuri, aroganță, delăsare iar lista poate continua. E un soi de cutie a Pandorei pe care, iată, vrând-nevrând am deschis-o în încercarea de a înțelege care sunt carențele, în ce măsură se pot îmbunătăți anumite aspecte și, cel mai important, dacă se dorește acest lucru. În acest sens l-am invitat pe Alexandru Filimon, managerul SJU Piatra-Neamț în cadrul emisiunii noastre. Un prim subiect pe care l-am abordat a fost cel al realizărilor cu care se poate lăuda spitalul județean din momentul preluarii conducerii domniei sale ca manager:

„Nu știu dacă pot să mă laud, cred că în principal ce am realizat a fost că am stabilizat spitalul în anul în care a trecut, (…) când am preluat fiind și o criză profundă fiind spital Covid, imediat după incendiu – au fost diverse probleme și controale cu care ne-am petrecut majoritatea timpului, cel puțin în primele 8 luni ale anului trecut – dar acum am trecut prin două valuri de covid, am redeschis spitalul, am îmbunătățit meniul (…), am obținut o mulțime de sponsorizări atât în materiale medicale cât și în medicamente și echipamente anul trecut, am început cursuri de comunicare – sau pentru îmbunătățirea comunicării – între personalul medical și pacienți/aparținători.

Am terminat după cum bine știți ATI-ul modular care funcționează acum în curte și am început diverse alte proiecte de reparații pe diverse secții care nu au mai fost atinse de mulți, mulți ani”.

Întregul material video poate fi urmărit mai jos:

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Aurica Vizitiu spune

    ATI-ul modular este realizat de Asociatia Daruieste viata-Oana Ghiorghiu si Carmen Uscatu! Managerul Filimon ar trebui sa implementeze doua cerinte ale pacientilor–imbunatatirea comunicarii medic-pacient(de fapt acum e inexistenta la anumiti medici) si interzicerea plicurilor!

  2. Emilian Barbu spune

    ATI-ul modular poate fi asumat de catre managerul spitalului?
    Parca era opera unui ONG. Daca ma insel, scuze !
    Daca, nu, rusine !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate