Primul târg de adopții din adăpostul de câini din Piatra-Neamț a debutat cu succes

9

S.C. Salubritas S.A. împreună cu partenerii ziarpiatraneamt.ro, Ambulance Vet, Animax și Asociația Prieten Credincios a organizat sâmbătă, 14 octombrie 2017, primul târg de adopții din adăpostul public de câini fără stăpân din Piatra-Neamț.

Evenimentul s-a desfășurat între orele 15 și 18, la Curtea Domnească și a reușit să adune tineri, părinți, bunici și extrem de mulți copii, absolut încântanți de animăluțele prezente la târg. Au avut posibilitatea să interacționeze cu fiecare dintre cățeluși, să îi plimbe în lesă, iar la final, aproximativ 12 câini au primit o nouă șansă și o nouă familie. După întocmirea tuturor actelor necesare, cățeii vor ajunge ACASĂ. Pe ultima sută de metri, 8 cățeluși împreună cu mămica lor, salvați astăzi de pompieri dintr-un puț, au primit și ei șansa de a fi adoptați în cadrul târgului.

Deși evenimentul este la prima ediție, organizatorii s-au declarat extrem de mulțumiți de reacțiile primite de la nemțenii care au venit cu gânduri bune și cu intenția de a adopta un cățel din adăpost. La fața locului au fost distribuite flyere cu informații legate de locația adăpostului, procedura de adopție și importanța sterilizării și microcipării. Nu în ultimul rând, a fost de apreciat prezența voluntarilor, fără de care activitatea din adăpostul de câini ar fi mult mai dificilă, aceștia dând celor mici cel mai bun exemplu de implicare necondiționată în a face o faptă bună.

Felicitări organizatorilor pentru cea mai bună inițiativă de până acum în ceea ce privește rezolvarea problemei câinilor comunitari din municipiul Piatra-Neamț! Așteptăm cu interes ediția următoare.

Fiecare câine merită o șansă pentru a avea o viață liniștită alături de un om. Adopția este gratuită pentru adoptator, acesta achitând doar contravaloarea microcipului. Detalii în materialele informative de mai jos.

 

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
 1. Sorina Howell spune

  Ce minunat sa vedem in sfârșit o acțiune in care mai multe companii lucrează împreuna cu locuitorii orașului! Va rog sa nu va opriți! 12 caini au fost adoptați nu eutanasiați!

 2. Sorina Howell spune

  Felicitări!

 3. Sfarghie Vilhelm spune

  felicitari.o initiativa de suflet pentru suflete mici dar credincioase.

 4. Ciudin spune

  Felicitări domnului Director si tuturor celor implicati in acest proiect!

 5. Gabriela Bulai spune

  Buna inițiativă !.

 6. Lili spune

  Bravo!!

 7. Viorica Vio spune

  Bravo! Felicitari pentru initiativa!

 8. Anca Ciofoaia spune

  Bravo felicitări

 9. Bubu PartyPeople spune

  Felicitari pentru initiativa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate