Primul pas spre suspendarea activității gropii de gunoi de la Girov

1

Depozitul ecologic de la Girov este orice numai depozit ecologic nu. De la ideea pentru care a fost el creat și până la modul în care funcționează acum, distanța este foarte mare. Aici ar fi trebuit să ajungă gunoiul după ce era selectat, lucru care este clar că nu se întâmplă.

Dacă e să ne uităm doar că aici se mută fostele gropi temporare de la Roman și Târgu Neamț, e suficient încât să ne dăm seama că nimic nu are legătură cu nicio ecologie. Asta se întâmplă când se fură foarte mulți bani de la un proiect. Nu funcționează.

Supărați că pe raza comunei lor funcționează această groapă de gunoi neecologică și cu toate acestea ei plătesc taxe foarte mari pentru gunoi, mai mulți cetățeni din comuna Girov s-au gândit să facă ceva. Prin vocea unui viitor candidat la funcția de primar, Irinel Petrariu, la Girov s-a pornit un demers prin care se vrea suspendarea activității la groapa de gunoi până la intrarea în legalitate.

Dacă firma care operează depozitul de deșeuri de la Girov și mai ales Consiliul Județean nu se vor trezi repede la realitate, pe baza datelor pe care le avem anticipăm că va fi jale, iar Consiliul Județean Neamț va ajunge să plătească corecții financiare de milioane de euro.

Rămâne acum să vedem ce zic cei de la Garda de Mediu căci suntem în România și e posibil ca acești băieți să constate că ceea ce vedem în pozele de mai jos e gunoiul rezultat în urma vreunei sortări sau altceva similar.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Militaru Vasilică spune

    Firmele de salubrizare au încasat taxe de salubrizare pentru selectarea gunoiului. Angajații acestora au pretins că acest gunoi este selectat pe bandă. Pentru acest serviciu de separare au pretins majorări de taxe de salubrizare. Ce a făcut ADI EcoNeamț??? Conducerea ADI EcoNeamț avea obligația și datoria intercomunitară să verifice indicatorii de performanță. Vă sugerez să aflați cam ce salarii colosale au acești angajați ai ADI EcoNeamț. Ele ar trebui să fie publice însă sunt ținute la secret. Trăiască Mafia Gunoierilor din România!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate