Primiți cu amenda? Primim șefu’, primim…Dacă suntem bizoni…

0

Peste 200 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea abaterilor la regimul legal de viteză.

Foto caracter ilustrativ

În scopul impunerii unui climat de disciplină și siguranță rutieră în rândul participanților la trafic, în perioada 22 – 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 230 de sancțiuni contravenționale, potrivit prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, polițiștii au reținut 105 permise de conducere, dintre care 104 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise și unul pentru alcool.

Pe parcursul activității, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente, respectiv excesul de viteză și consumul de alcool în rândul conducătorilor auto.

Sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate