Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 18 august 2019
 • :
 • :

Primele zeci de puturoși din Neamț au rămas fără ajutor social

În urma unei legi foarte bune, puturoșii care trăiau din ajutoare sociale au început să rămână fără ele.

Noua lege spune ca asistații social apți de muncă pierd dreptul de asistat social la primul loc de muncă refuzat sau la refuzul de a participa la cursurile gratuite de calificare pe care le fac instituțiile statului.

În primele luni de aplicare a acestei legi, din informațiile pe care le deținem deja putem vorbi de câteva zeci de asistați social care au rămas fără banii din asistență socială după ce au refuzat primul loc de muncă.

Persoanele care pierd dreptul de asistență socială pentru că au refuzat un loc de muncă nu mai pot solicita ajutor social timp de 12 luni. Aleluia…

Iosub Robert
11 comentarii la “Primele zeci de puturoși din Neamț au rămas fără ajutor social

 1. Măriuca

  Ar fi bine sa se aplice legea și pentru comuna Poiana Teiului….tare multi puturoși care așteaptă ajutorul social. Să iasă la munca nu sa se de-a bolnavi

  Raspunde
 2. anonim

  Da,este o masura foarte buna,,,munca si apoi bani! Dar ,sa nu se ajunga,sa dea in,,cap,,sa fure,pentru ca nu mai au din ce trai.Cel care nu este invatat cu munca ,nu se va duce sa munceasca,,,si i se pare mult mai usor sa fure!

  Raspunde
 3. Mihaela Martinaș

  Ce bine , bravoo,la muncă cu toți puturoșii ,in sfârșit se iau măsuri .era și timpul să ia bani cine merită nu toate jigodiile !

  Raspunde
 4. Onelian dalmatio

  La muncă putorilor nu la întins mâna. Eu cum n-aș munci dar nam unde și nu am nici ajutor social fiindcă nu am BMW.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *