Primele ambulanțe Dacia Duster livrate în Angola

0

Grupul Renault România în colaborare cu Romturingia, firmă din Câmpulung Muscel specializată în conversia şi amenajarea de caroserii, a livrat în Angola primele vehicule Duster destinate serviciilor de ambulanţă. Vehiculul are la bază structura modelului Duster, aceasta fiind supraînălţată şi alungită cu 300 mm. Modelul îşi păstrează capacităţile de off-road şi este destinat transportării persoanelor bolnave aflate în regiuni cu condiţii dificile de teren.

Grupul Renault a colaborat cu Romturingia şi pentru vehiculul Duster Pick-Up, care a intrat începând de anul trecut în dotarea flotei OMV Petrom.

Conform unui comunicat al Dacia: „Proiectul de transformare care a stat la baza caietului de sarcini a vizat realizarea unui vehicul pentru transportul persoanelor bolnave care să fie adaptat exploatării în cele mai dificile condiţii de teren. Produsul rezultat în urma cooperării dintre echipele de specialişti ai Renault Tehnologie Roumanie şi cei de la Romturingia este o ambulanţă de tip A1, aceasta fiind omologată conform normelor europene în domeniu”.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate