Primarul mulțumește pietrenilor care au donat îmbrăcăminte și jucării

0

Una dintre cele mai bune inițiative din Piatra-Neamț a fost cea de montare a unui container special unde nemțenii să poată să depună hainele sau jucăriile de care nu mai aveau nevoie ca acestea să ajungă la familiile sau persoanele sărace sau aflate în nevoi.

Până la apariția acestui container mulți pietreni lăsau hainele pe marginea pubelelor de unde le puteau lua amărâții care umblau prin gunoaie sau oamenii străzii. Odată cu apariția acestui container hainele și jucăriile donate de oameni au putut ajunge la familiile asistate social, copiii orfani, oamenii din centrele sociale și nu numai.

Primarul Dragoș Chitic a mulțumit astăzi pietrenilor care au donat haine și jucării. Containerul pentru haine și jucării donate de populație, amplasat anul trecut în luna iulie în zona complexului Pietricica din centrul orașului Piatra Neamț s-a bucurat de un real succes!
Pietrenii și-au demonstrat din plin și cu acest prilej generozitatea și dorința de a-și ajuta semenii aflați în dificultate. Mulțumesc tuturor celor au donat în aceste opt luni obiecte de îmbrăcăminte și jucării pentru semenii noștri mai puțin norocoși. Obiectele donate au ajuns prin grija Direcției de Asistență Socială a Primăriei Piatra Neamț la persoane care au avut cu adevărat nevoie de ajutor și care s-au bucurat de lucrurile primite. Sunt convins că și în perioada următoare gesturile umanitare vor continua cel puțin cu aceeași amploare.
Bravo Piatra Neamt !

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate