Atenție șoferi, sinucigași pe străzi!

0

Nu degeaba șoferii români sunt recunoscuți ca fiind valoroși, și asta pentru că noi suntem învățați să mergem pe de rost. Gropi peste gropi, sectoare neiluminate sau iluminate extrem de prost, indicatoare plasate aiurea pe după copaci ș.a.m.d.

Problema cea mai gravă, mai ales pe timp de seară o constituie pietonii, bicicliștii, căruțașii care nu poartă veste reflectorizante. Pe tronsonul de drum Bicaz- Bisericani, de exemplu, unde drumul este extrem de prost luminat, oamenii ăștia vin ca niște proiectile în fața mașinilor iar un șofer, oricât de experimentat ar fi, abia dacă reușește să îi vadă în ultima secundă.

Nu mai vorbim de cei care ies pulbere de beți noaptea, în weekend-uri, de pe la birturile din sat și se lălăie pe jumătate de drum.

Cu mașina mică, mai e cum mai e, mai tragi puțin de volan și poate-poate reușești să eviți , dar ce se face un biet șofer de camion care ocupă din start toată banda, și nu are cum să evite? Rămâne omul și fără permis și nenorocit pe viață? Rămâne!

O vestă reflectorizantă costă în medie între 8 și 15 ron, ceea ce nu poate spune nimeni că e o sumă. Cei 8 lei îți pot salva viața, și e greu de înțeles de ce unii chiar refuză să o poarte. Nu e rușine, fraților, e o dovadă de resposabilitate față de propria voastră viață și față de viața soferilor pe care o puteți distruge!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate