Primarul Dragoș Chitic, vizită pe teren pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare a variantei municipiului

7

În programul de asfaltare din acest an un număr însemnat de străzi a fost inclus pentru reparații capitale. Săptămâna aceasta au început lucrările de reparație a străzii Dimitrie Leonida (Centura orașului).

Reparațiile se realizează pe tronsoane, iar în zonele aglomerate se va lucra noaptea pentru a evita blocarea traficului.

,,Pentru acest an am propus un program amplu de reparații de întreținere și asfaltare a străzilor din oraș, în scopul asigurării unui confort sporit șoferilor. Suntem pe final cu lucrările planificate în acest an și consider că centura orașului este una dintre cele mai importante artere de circulație. Asfaltarea străzilor va fi o prioritate și în perioada următoare astfel încât condițiile de trafic să corespundă așteptărilor șoferilor.” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Lucrarea demarată în această săptămână cuprinde tronsonul de drum situat între pasajul rutier de la 1 Mai și Gară. Se va turna asfalt pe o suprafață de 8000 mp acoperind astfel toate zonele în care drumul necesită reparații.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Matei Matei spune

  Sa speram ca vom avea covor de asfalt nevalurit cu canalizari la nivel. Oricum ar trebui gasita o solutie pentru accesul la piata mare. Nu este normal ca in timpul zilei sa pierzi 15-20 de minute sa treci de trecerea de pietoni. Ori semafor pt pietoni sau…..

 2. constantin spune

  De largirea podului de la piața centrală? ??
  Pentru a fluidiza varianta? ?????

 3. Cristina Agaleanu spune

  Este foarte bine ca se face! Dar n-ar fi deloc rău sa atragem și niște investitori, sa creem noi locuri de munca! La acest capitol stam din ce in ce mai prost!

 4. Bogdan Patrascu spune

  Daca ar face cineva ceva si pe str.Izvoare, ar fi minunat… Se zguduie casa cand trec camioanele prin gropi. Nu mai zic de praful creat..

  1. Dina Adina spune

   Da si sa fie pe strada noastra si trecere de pietoni in zona fostei linie ferata si trotuare …

 5. Katy Florescu spune

  poate si deschiderea pietei centrala ca face anul de cand e gata

 6. Mimi Fluerasu spune

  Sa dea domnul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate