Pietreanca Teodora Sava participă vineri, 22 septembrie, la emisiunea concurs X Factor

7

Tânăra artistă Teodora Sava, din Piatra-Neamț, va participa vineri, 22 septembrie, la  emisiunea concurs  X Factor, difuzată pe Antena 1. Elevă a liceului de Arte „Victor Brauner”  din Piatra-Neamț, Teodora va încerca să încânte cu vocea sa pe cei patru jurați (Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică), dar și spectatorii.

Teodora are nevoie de susținerea noastră!!!

„Dragi prieteni, asa cum v-am promis, vă invit să mă urmăriți vineri, 22.09.2017, începând cu ora 21:15, pe Antena 1, în emisiunea concurs X FACTOR. Vă rog, dacă o să vă placă prestația mea, să mă susțineți și să mă votați în termen de 24 de ore, pe aplicația X Factor Romania. Vă mulțumesc din suflet !!”,  a menționat  Teodora Sava pe pagina sa de socializare.

Aplicația X Factor Romania se descarcă pe telefon din Magazin Play/App Store si se votează concurentul favorit în maxim 24 ore de la aparișie, în cazul Teodorei Sava până sâmbătă seara.

Despre TEODORA SAVA

– Piatra-Neamț, născută pe 27.11.2001, elevă la Liceul de Arte.
– Studiază și cântă la flaut, pian și chitară.
– Cântă în Orchestra Emanuel Elenescu și în Corul Liceului de Arte.
– Este membră în corul „EXTENSIO” al Academiei de Muzică Ghe. Dima, extensia Piatra-Neamț, coordonat de prof. univ. Ildiko Kallo .
– Ia lecții de teatru cu d-na prof. Gina Gulai, actriță la Teatrul Tineretului. Debutul în teatru și l-a făcut pe 24 mai 2017 , obținând premiul 1 la Festivalul de teatru în limba română, pentru copii și tineri – Suceava.
– Muzica face parte din viața ei de când era foarte mică și visul ei a fost și rămâne să studieze muzica și să se afirme în acest domeniu.
– După numeroase participări și trofee obținute la festivaluri de muzică, Teodora se face remarcată la varsta de 11 ani, la emisiunea Next Star difuzată pe Antena 1.
– Finalistă Next Star, locul 2 – sezonul 1, anul 2013 .
– Teodora a fost apreciată de producătorii emisiunii, ca urmare a fost invitată să cânte în toate edițiile speciale ce s-au difuzat în cele 7 sezoane ale emisiunii Next Star. Astfel, a cântat în duet cu: Paula Seling, NICO, Bodo de la Proconsul, Amna și a avut momente artistice de excepție cu piese foarte dificile care i-au adus milioane de vizualizări la postările de pe Youtube.
– A fost invitată și în alte emisiuni ale canalului Antena: Sinteza zilei, Răi da’ Buni, Neața cu Răzvan și Dani, Junior Chef (a fost și jurat în semifinală , 12 emisiuni pe Zu TV, Te cunosc de undeva.
– A impresionat auditoriul și jurații de la Next Star, astfel că artistul CONNECT’R a invitat-o să cânte în deschiderea nunții sale, iar PEPE a declarat într-o emisiune că Teodora este cea mai buna voce din toate sezoanele emisiunii Next Star .
– Teodora a făcut parte din jurii, a apărut la peste 30 de emisiuni ale posturilor naționale TV, a susținut recitaluri, spectacole, concerte .
– A participat la numeroase activități culturale și concerte organizate în cadrul Asociației TAGMA.
– A participat la evenimente destinate tinerilor: Ziua Europeană a Luptei Împotriva Traficului de persoane organizat de Asociația Christiana Piatra-Neamț; Conferința regională ,,Păstrează-ți libertatea”, Asociatia Valoare Plus -Bacău

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Gianina Gabor spune

  Bravo Teodora esti cea mai buna sa nu renunti niciodata😘😘te pup dulce.

 2. Irina Gicoveanu spune

  Bravo.Succes!

 3. mocanu spune

  mult succes TEO

 4. Maria Ciurea spune

  Mult succes! Felicitari!

 5. Viorica N spune

  Succes!!! 🙂

 6. Luisa Palaghia spune

  Succes!

 7. Maria Radu spune

  Felicitari si mult succes

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate