Primarul Dragoș Chitic și-a prezentat echipa de consilieri locali

27

pnlDragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț, a prezentat echipa pe care Partidul Național Liberal o propune pentru Consiliul Local Piatra-Neamț la alegerile din iunie 2016.

Este o echipă de oameni competenți, în marea lor majoritate tineri care nu au mai fost consilieri locali, la care se adaugă și câțiva membri cu experiență în administrație sau în funcții de conducere. Din echipa noastră fac parte și tineri, și femei, este o echipă echilibrată și sunt convins că vom reuși să punem împreună în aplicare proiectul Piatra Neamț.2020, care înseamnă dezvoltarea orașului, după o strategie coerentă”, a explicat Dragoș Chitic.

Ca o noutate pentru administrația locală, fiecare consilier local va fi desemnat să se ocupe de un anumit cartier și va ține legătura cu locuitorii din zona repartizată.

Echipa liberală pentru Consiliul Local Piatra-Neamț este formată din:

 1. Cunoscutul profesor de științe sociale Mihai Obreja, fost director al Colegiului Național ”Petru Rareș” timp de 11 ani, un nume care nu are nevoie de prea multe prezentări: fost inspector școlar, membru al mai multor comisii naționale de elaborare a programelor școlare, evaluator de manuale, un ”domnul Trandafir” al timpurilor moderne. Un om cu excelente aptitudini organizatorice și de negociere. Va reprezenta echipa liberală în cartierul Dărmănești.
 2. Economist de profesie, viceprimarul Vasile Popescu este un om extrem de serios și de competent, un om care cunoaște în amănunt problemele orașului. Domnul Popescu va ține strâns legătura cu locuitorii din Centru.
 3. Un om educat, implicată în foarte multe proiecte de promovare a culturii în rândul tinerilor, Luminița Moscalu ne onorează cu prezența ei în echipa noastră pentru Primărie. Profesor de istorie, autor de lucrări științifice, doamna Moscalu s-a dovedit un manager de succes la Liceul de Arte ”Victor Brauner”, un dascăl extrem de iubit de elevi și un specialist implicat în proiecte cu fonduri europene. Doamna Luminița Moscalu se va implica în problematica din Centru.
 4. Un profesionist în Consiliul Local, specialist în administrație publică, absolvent al Academiei de Studii Economice, Romel Bîrjoveanu candidează pentru prima dată. Va aduce echilibru și normalitate în Consiliul Local, dar și un suflu nou în politica nemțeană. Ambițios, bun comunicator, creativ, provine dintr-o familie de cadre didactice, unde a învățat ce înseamnă respectul pentru valori și pentru cei din jur. Viitorul are sens și pentru locuitorii cartierului Dărmănești, cartierul de care va răspunde domnul Bîrjoveanu.
 5. Unul dintre cei mai buni sportivi ai orașului nostru, îl caracterizează disciplina și spiritul de fair play, valori pe care le va impune și în Consiliul Local Piatra Neamț. Și profesional, domnul Paul Pintilie este printre primii zece performeri la nivel național. Locuitorii cartierului Mărăței, cartier de care se va ocupa în mod direct, vor simți din plin efectele colaborării cu domnia sa.
 6. Inginer în adevăratul sens al cuvântului, Virgil-Ciobanu, fost director al Registrului Auto Român, reprezentanța Neamț, aduce în echipă un spirit viu, dar și importante abilități de comunicare și de conducere. Ca un amănunt grăitor, Adrian Ciobanu este membru al organizației MENSA Internațional, organizația celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Asta nu îl va opri să se intereseze mai de aproape de problemele locuitorilor din Centru și sunt convins că o va face cu toată dedicația de care este capabil.
 7. Adrian Olariu este cel mai tânăr membru al echipei noastre. Ambițios, optimist, neobosit, acestea sunt atribuitele care-l definesc. Tinerețea este dublată de experiența profesională, unde s-a remarcat ca un foarte bun comunicator și negociator. Locuitorii din Centru se vor putea baza oricând pe el.
 8. Specialist în resurse umane, de mai bine de 15 ani manager de resurse umane la una dintre firmele importante din județ, Constantin Teodorescu are o experiență în managementul de proiect și de echipă. Vechi liberal, va oferi cu siguranță un aport de competență și expertiză în echipă, inclusiv în cartierul Precista, pe care îl va monitoriza.
 1. Un om care și-a luat destinul în propriile mâini, și care, la 22 de ani, și-a deschis prima firmă. Astăzi are 25 de angajați. Cu abilitățile sale, Valentin Ciobanu ar fi putut să plece din Piatra-Neamț, dar a ales să construiască aici. Va aduce în consiliul local un plus de dinamism și seriozitate, iar locuitorii cartierului Mărăţei vor avea în el un permanent om de dialog. 
 2. Cu siguranță locuitorii din cartierul Speranța se vor bucura când vor afla că Mircea Florian Beteringhe îi va reprezenta în Consiliul Local Piatra Neamț și va căuta împreună cu echipa liberală căi de rezolvare a problemelor. Asistent medical de formație, Mircea Florian Beteringhe este un om extrem de implicat în cauze sociale, un om generos, un suflet mare.
 3. Consecvent principiilor de promovare a femeilor în politică, îmi face o deosebită plăcere să v-o prezint pe doamna Niculina Oana Năstase, expert în management financiar. Este creativă, comunicativă, un foarte bun organizator. Niculina Năstasă este un câștig atât pentru Consiliul Local, cât și pentru locuitorii cartierului  Dărmănești.
 4. Doamnele aduc în politică echilibru și consecvență, așa că mă bucur că a acceptat să se alăture echipei noastre doamna Crina Nicoleta Gogu-Craiu. Economist de profesie, doamna Gogu-Craiu este, alături de soțul ei, pictorul Lucian Gogu-Craiu, membru fondator al Asociației ”Gogu-Craiu”, care susține tinerele talente. Un om extrem de implicat, doamna Gogu-Craiu se va ocupa de cartierul Precista.
 5. Medic recunoscut în orașul noastru, doamna Mihaela Meleșteanu este un veritabil câștig pentru consiliul local, așa cum a fost dintotdeauna și pentru Partidul Național Liberal. Nominalizarea doamnei Meleșteanu este încă o dovadă că PNL pune preț pe doamnele acestui oraș, care ne fac mai înțelegători și mai responsabili. Sunt convins că experiența doamnei Meleșteanu va reprezenta un plus pentru locuitorii cartierului Precista, care vor găsi în domnia sa un sprijin real.
 1.  Economist, om cu o bogată experiență profesională, Mihai Vartic a deținut numeroase funcții de conducere. Unul dintre cei mai vechi membri ai organizației PNL, liberal din anul 2004, membru în comisia economică a partidului. Îl caracterizează dinamismul și sociabilitatea, este ambițios, dar, mai ales, extrem de serios în relațiile cu oamenii. Cu alte cuvinte, un om pe care locuitorii cartierului Precista se vor putea baza. 
 2. Medicul Bogdan Mahu este un spirit deschis și prietenos, un om care găsește oricând un zâmbet, o vorbă bună, un gând bun pentru cei din jur. Face parte din această echipă și va stabili și o relație foarte bună cu locuitorii din cartierul Dărmănești
 3. Pentru prima dată în postura de candidat, economistul Aurora Ene este un om extrem de hotărât și cu o capacitate nativă de a crea o stare armonioasă și de colaborare într-o echipă. Aurora Ene va sta de vorbă cu locutorii din cartierul Mărăței și va încerca să identifice problemele lor, dar și căile de rezolvare, a consemnat primarul Dragoș Chitic despre echipa liberală.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
27 Comentarii
 1. Adrian Cozma spune

  Tâlhari……!!!

 2. xx spune

  Dar Ouatu-unde e Ouatu? El cu familia lui de la 90 incoace sa nu se aleaga?

 3. Lolita spune

  „Domnul Popescu va ține strâns legătura cu locuitorii din Centru.”

  Intreb si eu pe care banca sa ma asez sa string legaturile ca le am cam desfacute.

  Eu zic sa se prezinte si cu dosarele de „interese” pe centru ca sa inteleaga lumea de ce nu trebuie sa fie votati niciunul.

 4. robocop spune

  Ma da cum de nu intra Victorita nene ? Pastrati un spatiu pentru doamna Victorita ,zic ! Acusica navaleste pisti noi !

 5. Florin spune

  Din punctul meu de vedere, trebuie lăsați să și facă treaba în cazul în care vor reuși la alegeri. Nu poți judeca un om prin prisma faptului că a fost ce a fost în trecut. Societatea este într-o continuă schimbare. Opțiunile politice așișderea. Principalul este ca omul să nu și schimbe convingerea că trebuie să facă bine comunității căreia ii aparține, nu interesului personal. Rămâne de văzut.

 6. anonymus spune

  Domnul Janel Iosub un adevarat om care isi asuma tot ce face si tot ce spune.Mie sila de acest domn sincer

 7. Ciobanu Vlad spune

  NOUL PNL = MASONERIA care a FALIMENTAT PRIMARIA .

 8. Herea Milica spune

  succes/

 9. Aurelius Teodosius spune

  Succes!!!Fiecare cu opinia lui.

 10. Edu Eduard spune

  sper sa nu va voteze nimeni…luati-l pe iohannis si plecati…lasati-ne!! va rugam!!!

 11. Stelian Tutu spune

  Pentru aceasta echipa ,,garanteza Pinalti,,…parca vad reclama din afisul electoral.

 12. Adrian spune

  Tare sunt curios cum vor relansa ei acest oras? De planuri concrete nu vorbeste nimeni, pt ca oricum nu au nici un fel de plan, sau da, au unul sa stea 4 ani la primarie!

 13. Koki Cristobald spune

  Oameni seriosi par ,dar!!!!!!

 14. Alexandru spune

  Cunoscutul profesor de științe sociale Mihai Obreja – poate isi aminteste de perioada petrecuta la liceul Auto pana la revolutie cand cu foarte mult exces de zel (chiar si cu ceva corectii fizice…) ne ”ajuta” sa asimilam cuvantarile tovarasului si tovarasei.
  Unii, in acele timpuri, faceau aceste lucruri din obligatie, dar domnul Trandafir (sigur e rosu !) era profund implicat si chiar o facea din placere !
  Cand a venit revolutia primul lucru de care m-am bucurat este ca am scapat de domnul Trandafir (noroc ca l-am ”prins” numai un trimestru !)

  1. murino spune

   Eh! Daca il intrebati pe Visinescu de ce a facut-o pe domnul Trandafir in puscarii , va va raspunde exact ce va va raspunde dl profesor. Anume, ca si-a facut datoria. Ura!!!!1

 15. murino spune

  Nimic fara pesedistul Mihai Obreja….

 16. Elena Toderica spune

  Doamne ajuta! Veți castiga succes!

 17. Mickey999 spune

  Romel sau Rommel? Nu-l stiu pe Birjoveanu Rommel.
  De unde vine???

  🙂

 18. Florin Marcoci spune

  viitori puscariasi ,vin in politica sa fure ,canibalii democratiei …

 19. Knüll Florentina spune

  Felicitari! Doamne ajuta!

 20. janel iosub spune

  Nu conteaza cine sunt si ce functie ocup undeva, ci faptul ca acest adevar este tinut la sertar si mai mult de atat cei care se fac vinovati de aceste matrapazlacuri nu dau dovada de transparenta si de asumare a acestei executari silite care afecteaza toti cetatenii municipiului nostru!! Faptul ca mafia locala care a partizanat cu cel care era numit zeus de Piatra-Neamt incearca acum sa plaseze responsabilitatea doar in carca lui pinalty, ne demonstreaza inca odata daca era nevoie ce fel de personaje doresc sa ocupe functiile in administratia locala!! Complicii acestor ineptii megalomanice tac chitic si vin sa ne demonstreze ca de fapt ei sunt schimbarea in bine, uitand cu nonsalanta faptul ca majoritatea dintre acesti „actori” nevolnici au pus umarul la falimentarea municipiului! Spiritul civic ar trebui sa primeze in detrimentul intereselor personale sau de grup, iar cetatenii acestui municipiu ar trebui sa se trezeasca la realitate pana nu este prea tarziu!

  1. murino spune

   Domnul Janel, te referi cumva si la Doamna Profesoara Varlan, noua dstra trufanda din PSD? Te rog frumos sa raspunzi la aceasta intrebare, scurt si la obiect, ca asa e frumos si moral.Dar la domnu Rotaru resapat si el dar care a pus bazele falimentului inca din 2004?

  2. mihai spune

   domnule Janel Iosub , de punct si virgula ati auzit??

 21. Nicolae Maxim spune

  hoti+hoti=mai multi hoti , simplu

 22. janel iosub spune

  PUNETI ALATURAT DOCUMENTELE CARE ATESTA EXECUTAREA SILITA A PRIMARIEI FARA CALE DE ATAC, EVENTUAL UN ATAC DE PANICA PT TOTI PNL-ISTII FOSTI TAIETORI DE PENSII SI SALARII DIN MAFIA PORTOCALIE!! SUCCESURI!

  ADMIN: Acesta este un comentariu asumat de candidatului PSD Jănel Iosub și desigur de echipa din care face parte ?

  1. Anonim spune

   Scuze ca intervin,conteaza cine si-a asumat comentariul,sau situatia reala a acestui oras?

  2. Vali spune

   nu cumva Janel , esti marele reclamangiu de la Ambulanta Neamt care ai pierdut dosare in instanta , care ai fost dat afara de acolo pt. ‘profesionalism” si care acum esti membru de baza la PSD (unde altundeva?), viitor fost consilier local ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate