Primarul Dragoş Chitic, întâlnire cu preşedinții asociațiilor de proprietari şi administratorii de imobile din Piatra-Neamţ

1

Primarul Dragoş Chitic s-a întâlnit vineri, 15 februarie, cu preşedinții asociațiilor de proprietari şi administratorii de imobile din Piatra-Neamţ.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre colectarea deşeurilor de la populație, noua lege a asociațiilor de proprietari 196/2018, problemele întâmpinate în administrarea condominiilor, dar şi aspecte ce țin de o bună convețuire a locatarilor blocurilor de locuințe colective, estetica oraşului, ordinea și liniştea publică.

Întâlnirea a avut loc la solicitarea domnului Dragos Secelean, preşedintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari din Piatra-Neamţ, fiind invitaţi să participe reprezentanți ai entităților care au competente în gestionarea temelor discutate.

Am propus să organizăm periodic astfel de întâlniri pentru a rezolva cât mai eficient problemele cu care se confruntă asociațiile de proprietari şi a lămuri aspectele neclare. Mi-am exprimat şi cu acest prilej deschiderea pentru o comunicare cât mai bună cu asociațiile de proprietari si locatarii imobilelor, cu toți locuitorii din Piatra-Neamţ, pentru a funcționa ca o comunitate închegată, în care fiecare cetățean al oraşului să se simtă respectat.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Primarul Dragoş Chitc a mulţumit tuturor participanților la întâlnire şi i-a asigurat că vor avea în el şi în instituția pe care o conduce un partener de nădejde şi în anul 2019.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. anghel spune

    Propunere: sa se creeze posibilitatea ca locatari sa poata plati la banca .(eventual sa se emita facturi individuale)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate