Ionel Arsene anunță că s-au alocat bani pentru reabilitarea DN 15 Bicaz – Poiana Largului ”Am reușit să îmi îndeplinesc și această grea promisiune!”

1

Le-am promis locuitorilor de pe Valea Muntelui că în acest mandat voi obține finanțare pentru reabilitarea drumului național 15 Bicaz-Poiana Largului și am reușit să îmi îndeplinesc și această grea promisiune! În bugetul de stat pe anul acesta este prinsă și reabilitarea acestui drum, atât de dorit de nemțenii din zonă și de cei care ne vizitează județul! Acesta vine în completarea drumului național Piatra-Neamț-Bicaz, ce va fi total reabilitat în acest an, așa încât șoferii să aibă la dispoziție un drum sigur și modern ce leagă municipiul reședință de această zonă a Neamțului.
 a anunțat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Acum aproximativ un an în urmă, Ionel Arsene a vizitat acest drum care nu a mai fost reabilitat de dinainte de Revoluție. Arsene a fost însoțit la fața locului de ministrul Transporturilor Răzvan Cuc și directorul regional al DRDP Iași.
La acele discuții s-a promis că se vor găsi variante pentru reabilitarea acestui drum extrem de important pentru județ și, deși nimeni nu dădea prea multe șanse acestei promisiuni, iată că reabilitarea a fost prinsă în bugetul de stat pentru 2019.

Din punct de vedere politic și administrativ, Ionel Arsene a realizat cu această alocare bugetară pentru județul Neamț ce nu a realizat nici una dintre conducerile Consiliului Județean de când există această instituție.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Gelu spune

    O CE Veste Minunată ! Acum sa o Vedem și pusă în Practică . De anul trecut ,decand s au întâlnit ei și a fost și primarul com HANGU , la acea , întâlnire și până în prezent , acel Drum sa mai paradit în câteva locuri (km + ) cum ar spune Specialiștii de la DRDP , ASTA AR Fi și Următoarea PROBLEMA MARE și de INTERES , pentru Autorități , populație care vrea să știe , aibă habar ,Nu altceva,nu mă ,se înscriu la Licitație , Caiete de Sarcini, CINE Va repara ,reabilita acea bucata de drum 36 km căci atât măsoară ,din care Nu toți sunt rupți, Sunt in anume. puncte , Vezi după casă, sta Intr o rana , Deoarece sunt niste ANI Buni , reiese din art decand Nu sa făcut nimic la El , Banii se obțin ,se atrag așa cum se știe și în cat timp și context , Așa. Fel încât ar fi Păcat. sa se atribuie unora. care se unesc Ei : unu cu 2 camioane ,4 oameni 2 lopeți și 1 târnăcop, alalt cu 5 oameni , un vagon (in care stau muncitorii) o camionetă și un utilaj HAMM de compactat asfalt și GATA Holdingul ! De Așa Ceva nu este Cazul, ,SA Experimentat deja . Acum e și Adevărat. că Doritori Multi posibil să nu se Găsească , (distanta mare intre. Oraș și zona de lucru , statia de unde sa ia asfaltul, ) de aceea ar trebui ca cei din CJ ,Dl ARSENE daca tot sa Implicat și Zbătut sa Obțină fondurile sa Aleagă , o firmă Serioasă ,cu care eventual au mai colaborat și care să facă o Muncă, Lucrare de Calitate , daca din 90 și până acum Nimic și se circulă așa cum se circulă pe El , Macar 10 ani Sa Nu se mai Pună Problema de lucrări. ,intervenții la El și ar trebui să se Poată ,Bine și cu Implicarea altor Factori, Daca la 72 de ore după ce Doamne Ajută ! îl repara ,incepe Traficul cu 22, 40 și mai mult TOne pe el , E Munca și Bani dați în Vânt
    Restul ce e in acea caseta cu Roșu , E Adevărat , Felicitările le mai amânăm un pic , până la Finalizarea , Executarea lucrării, NU de alta DAR Oportuniști ,,,fara a viza,, pe cineva anume sunt , găsesc peste tot . ( Iar a început vânzoleala cu Dosarele, Statu paralel asta a devenit un Piticul Stătu Palma Barba Cot . Nimeni Nu mai poate sa miște , facă ceva de frica de a Nu fi luat ori a se
    i Imputa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate