Primarul Dragoș Chitic alături de un tânăr crescut într-un centru social din Piatra Neamț

0

Cu plăcere am constatat că domul Dragoș Chitic a participat la un eveniment unde, deși ar fi putut să mai acumuleze câteva puncte de notorietate, a preferat să nu invite pe nimeni din presă din partea sa sau din partea municipalității, ci doar să relateze evenimentul în propria pagină de facebook unde domnul Chitic spune :
Un eveniment special astazi. Un tanar, pe care l-amIONUT URSU cunoscut pe facebook, crescut intr-un centru social din Piatra Neamt, a dorit sa marcheze intr-un mod deosebit iesirea din centru si startul intr-o noua viata. Tanarul se numeste IONUT URSU, are 26 ani, prima parte a vietii sale nu a fost foarte generoasa cu el, dar, cu vointa, perseverenta si seriozitate, ajutat de personal de specialitate, a reusit sa-si croiasca un drum in viata. Este student in Bucuresti , lucreaza la serviciul de ambulanta din capitala , are planuri de viata frumoase si reprezinta un model de urmat. M-a invitat personal la evenimentul de astazi si pentru ca povestea lui m-a impresionat am fost astazi alaturi de el. Felicitari si mult succes in viata Ionut !”
Sursa – pagina Facebook Dragoș Chitic

Nu putem să fim decât din ce în ce mai plăcut impresionați atunci când vedem politicieni care nu cară presa după ei pentru a se da interesanți, inteligenți și implicați în fața camerelor de luat vederi.
În cazul domnului Dragoș Chitic chiar putem vorbi de o dublă performanță. Domnul primar socializează și își face cunoștințe pe facebook, ceea ce spune foarte mult despre deschiderea lui față de noile metode de comunicare și mai ales față de oamenii care îl înconjoară.
Deși aparent nu e mare lucru să socializezi pe o rețea de de genul Facebook-ului, în realitate, să fii ales local și să ai curajul să intri în lumea virtuală e o mare realizare. Internetul este un mediu neiertător cu cei care greșesc, deci un mediu devastator pentru politicienii cu aere, iar domnul Chitic se descurcă chiar foarte bine în acest mediu, nu este sancționat în comentarii ca alți politicieni și culmea, chiar mai și răspunde celor care-i pun întrebări, semn că față de 99% dintre politicienii români, el își administrează singur pagina de facebook.

D.E.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate