Primarul Andrei Carabelea se leapădă de conducerile CMI Urban și Biroului de Gospodărie Municipală

2

Primarul Andrei Carabelea le-a cerut astăzi demisiile șefului Biroului de Gospodărie Municipală și directorului general al CMI Urban. La baza acestei decizii stă managementul defectuos al unor activități esențiale de gospodărire, deficiențe pe care le-au resimțit toți cetățenii:  întârzierea considerabilă a cositului ierbii de pe spațile publice, dar și a celorlalte activități de întreținere a spațiilor verzi, lucrările de întreținere a mobilierului urban, întreținerea și asigurarea locurilor de joacă din municipiu ș.a.m.d., a transmis municipalitatea.

„Activități esențiale de gospodărire a orașului au întârziat anul acesta nepermis de mult. Nu mai putem continua așa. Am spus de la începutul mandatului că aștept de la fiecare coleg un simț de responsabilitate față de pietreni și față de rolul pe care îl au în comunitate. După nenumărate discuții pe care le-am avut anul acesta cu directorul Urban și cu șeful departamentului de Gospodărie Comunală, astăzi am avut-o pe ultima. Cei doi nu vor mai ocupa poziții de conducere și vor lăsa locul unor oameni care înțeleg misiunea de a fi în slujba oamenilor. Iar în următoarea ședință voi propune consilierilor locali dizolvarea societății Urban. Poate că pare o soluție radicală, dar după toate celelalte testate până acum, este singura care a mai rămas. Îmi doresc, la fel ca fiecare pietrean, un oraș bine întreținut, curat și sigur și vreau în echipa mea oameni care își doresc același lucru și își dedică timpul și cunoștințele pentru asta” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Comunicat de presă

2 Comentarii
 1. FLORIN spune

  Este o decizie buna in acord cu asteptarile cetatenilor.
  E un prim PAS.
  Orasul are nevoie de reforma administrativa care nu se poate face fara REDUCERI de personal si concedieri.
  In special este vorba de miriada de directori si de adjuncti la firmele Primariei ,functii care NU se JUSTIFICA in orasul de 2 km ,Piatra Neamt.
  Doar asa se pot economisi bani la buget pentru investitii si accesari de noi fonduri UE.
  Nu putem continua imprumutand bani de la banci.

  Asteptam reforma REALA administrativa cu cifere si numere reprezentand banii salvati/economisiti.

 2. Citizen spune

  Oare ce societate a găsit de abonat la lucrările „fostei” urban? Doar pe combinație, nu am văzut nimic făcut pt interesul cetățeanului…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate