Primăria Timișești organizează o campanie de sterilizări gratuite pentru câinii cu stăpân

0

Primăria comunei Timișești informează populația că, în vederea combaterii fenomenului câinilor vagabonzi, a decis să subvenționeze o campanie de sterilizări gratuite pentru câinii cu stăpân identificați conform legislației în vigoare.

În sezonul rece, sterilizările vor fi efectuate la Cabinetul veterinar Apistopvet (Dr. Lucian Radu) din Pașcani. Odată cu începerea sezonului cald, se vor face sterilizări în teritoriu, în spațiile pe care le vom pune la dispoziție.

De ce este important să sterilizați? Sterilizându-i, veți contribui la prevenirea bolilor, a puilor nedoriți, a abandonului și cruzimii. Fiți responsabili!

Beneficiile sterilizării: reduce riscul apariției tumorilor mamare – Împiedică apariția tumorilor ovariene și a piometrului – Împiedică apariția cancerului testicular – Previne apariția problemelor de prostată – Elimină neplăcerile cauzate de manifestarea comportamentului sexual (marcarea teritoriului, etc.) – Animalele sterilizate trăiesc mai mult!

Animalele nu trebuie să mănânce cu 12 ore înaintea sterilizării! De asemenea, vor avea nevoie de îngrijire după operație. Conform legii 258/2013, dacă nu vă sterilizați câinele din casă sau curte, comiteți o contravenție și veți fi sancționat cu amenda de la 5.000 la 10.000 lei. Respectați legea, respectați-vă comunitatea, respectați-vă animalele, sterilizați!

Pentru a avea acces la campania de sterilizare gratuită, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0742082482 pentru mai multe informații.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate