ITM Neamț, verificări la comercializarea  articolelor pirotehnice

0

În  perioada decembrie 2022-ianuarie 2023 s-a desfăşurat Acţiunea de control pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale la comercializarea  articolelor pirotehnice.

Obiectivul  acţiunilor de control a fost identificarea şi verificarea agenţilor economici care desfăşoară activităţi de deţinere, transport, manipulare, depozitare şi comercializare a articolelor pirotehnice privind respectarea prevederilor legale în vigoare.

Inspectorii de muncă de la ITM Neamț au verificat dacă deţinătorii de articole pirotehnice respectă condiţiile pentru a desfăşura aceste activităţi, mişcarea articolelor pirotehnice, respectiv  dacă intrarea şi ieşirea acestora se face în baza documentelor prevăzute de lege, depozitarea acestora este conformă, dacă nu sunt depăşite cantităţile aprobate pentru a fi depozitate, articolele sunt etichetate conform legii şi au aplicate instrucţiuni de utilizare în limba română.

Au fost controlaţi 16 agenţi economici, trei dintre aceştia fiind sancţionaţi cu avertismente contravenţionale.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate