Primăria Piatra-Neamț spune că masca, distanțarea sau statul în casă nu sunt soluții pentru ieșitul din pandemie

2

Piatra-Neamț este prima primărie din România care spune că pentru a scăpa de pandemie ”singura soluție” este vaccinarea.

Este pentru prima oară de când guvernul impune tot felul de restricții pe care le consideră ”soluții” contra pandemiei, când apare o autoritate locală care neagă toate soluțiile de luptă contra pandemiei și stabilește că una singură este de natură să ne scape de pandemie.

Bună sau rea, abordarea vaccinului ca unică soluție de o primărie este de salutat într-o țară în care autoritățile locale iau de bune orice alte soluții vin impuse de la centru. Cel puțin primăria Piatra-Neamț a avut curajul să spună, indirect, că restul soluțiilor cum ar fi masca, distanțarea sau statul în casă nu sunt pe lista de soluții care ne pot scăpa de pandemie.

Ce se poate vedea din comentariile din online și din comportamentul cetățenilor din Piatra-Neamț, foarte mulți sunt de aceeași părere cu primăria în sensul că restricțiile nu sunt o soluție pentru ieșitul din pandemie.


2 Comentarii
  1. Petre Cojoc spune

    Sa se vaccineze doritorii, la varsta mea, acest vaccin inseamna MOARTEA! Vreau sa mor cand imi este scris de Dumnezeu, nu de cheful unora care au cheltuit miliarde pentru satisfacerea placerilor grupurilor farmaceutice!

  2. Gradinaru Neculai spune

    La fel nici vaccinarea cu aceste teste de vaccin, de parcă am fi cobai, nu este o soluție. După anul 2023, când se pot trage concluzii asupra acestor TESTE, se va hotărâ cât de bune sunt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate