Primaria Piatra Neamt acorda subventii pentru incalzire. Vezi de ce acte ai nevoie

1

-Privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică furnizată în sistem centralizat

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie termică furnizată în sistem centralizat, se acordă pe bază de cerere tipizată, la care se ataşează următoarele documente:
– copii ale actelor de identitate pentru toţi membrii familiei;
– dovada veniturilor declarate în cerere;
– certificat fiscal eliberat de Direcţia de Taxe şi Impozite pentru toţi membrii majori ai familiei.
Atenţie! în acelaşi certificat fiscal pot fi menţionaţi toţi membrii majori ai familiei.
Nivelul maxim de venit net lunar pe membru de familie, până la care se acordă ajutorul la încălzirea locuinţei cu energie termică, conform prevederilor Hotărarii de Consiliu Local nr.339 din 05.10.2011, este de 1.300 lei.

Privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale sau lemne de foc
Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale sau lemne de foc, se acordă pe bază de cerere tipizată, la care se ataşează următoarele documente:
– copii ale actelor de identitate pentru toţi membrii familiei;
– dovada pentru toate veniturile declarate în cerere;
– certificat de atestare fiscală pentru toţi membrii majori ai familiei.
Atenţie! în acelaşi certificat fiscal pot fi menţionaţi toţi membrii majori ai familiei.
Beneficiarii ajutoarelor pentru încălzirea locuinţelor cu gaze naturale sau lemne de foc trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii:
– venitul net lunar pe membru de familie să fie în valoare maximă de 615 lei, conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr. 70/2011;
– să nu deţină bunuri imobile, mobile, terenuri şi animale, respectiv păsări peste limitele prevăzute în declaraţia pe propria răspundere, anexată cererii pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei.

IN ATENTIA BENEFICIARILOR CARE UTILIZEAZA
PENTRU INCALZIREA LOCUINTEI GAZE NATURALE:

PREZENTAREA IN MOD OBLIGATORIU A FACTURII, IN COPIE, ELIBERATA DE E-ON GAZ, DIN CARE SA REZULTE CODUL CLIENTULUI
Lista privind bunurile ce conduc la excluderea acordarii ajutorului pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale sau lemne – anexa (format pdf)

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. pietreanul spune

    Onorata primarie in frunte cu neonoratul primare a dat o hotarare prin care ne-a pus la plata cota parte de incalzire indiferent daca aveau sau nu aveau tevi de la incalzire pe toti locuitarii cu CT in apartamente.Acum tot onorata primarie ar trebui sa dea o hotarare prin care cei debransati si fara CT sa plateasca cota parte la incalzire deoarece se incalzesc de la centralele noastre.

    ADMIN : Aveti rabdare , in curand e posibil sa se dea o hotarare prin care cei cu CT sa plateasca pagubele produse sistemului centralizat , doar din cauza lor s-au inchjis centralele de cartier .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate