Primăria Grumăzești solicită de la CJ emiterea avizului consultativ pentru anul 2019

0

În şedinţa de miercuri, 19 decembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre cu privire la emiterea avizului consultativ pentru Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Comunei Grumăzești pentru anul 2019. Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

În Expunerea de motive se arată că Primăria Comunei Grumăzești, cu adresa nr. 7060/2018, a transmis spre consultare Planul de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al Comunei Grumăzești, pentru anul 2019. Potrivit acestui ordin consiliul județean emite aviz consultativ pentru planurile anuale de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetele consiliilor locale la nivelul municipiilor/orașelor/comunelor din raza sa administrativ-teritorială.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate