CJ Neamț prelungește convenția de asociere cu DGASPC și HHC România

0

În şedinţa de miercuri, 19 decembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei unei convenții de asociere. Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Prin Hotărârea nr. 38/2016 Consiliul Județean Neamț a aprobat asocierea Județului Neamț cu Direcția Genarală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, precum și cu Fundația ”Home and Homes for Children” România, asociere care avea ca obiect închiderea Centrului de Plasament din Cadrul Complexului de Servicii ”Elena Doamna”, concomitent cu înființarea a 4 case de tip familial, cu o capacitate de 12 copii fiecare. 

Conform convenției de asociere încheiate, Consiliul Județean Neamț se obligă să sprijine Direcția Genarală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț în îndeplinirea obligațiilor sale să asigure finanțarea activității caselor de tip familial și să nu le schimbe destinația cel puțin 10 ani de la realizarea lor. Potrivit convenției de asociere, casele de tip familial construite de către HHC România urmează să intre în domeniul public al județului Neamț și în administrarea Direcției Genarale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, potrivit celor prezentate în Expunerea de motive.

Termenul inițial de realizare a obiectului convenției era de 31.12.2018.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate