Primăria bagă peste 500.000 euro ca să amenajeze un parc la Văleni

0

Primăria Piatra-Neamț a terminat tot ce avea de făcut și a accesat un proiect ca să facă un parc ”Grădină publică în zona defavorizată Văleni”.

Valoarea proiectului este de 2.662.912 lei și va fi executat, desigur, de firma Mondoterm, firmă abonată la banii de la primărie, firmă care a montat și dispenserele cu dezinfectant de prin blocurile din Piatra-Neamț cu vreo 400.000 lei.

Riscul ca primăria să dea înapoi toți acești bani europeni este unul real. În cartierul Văleni, primăria nu a putut să țină în stare de funcționare nici măcar punctul de lucru al Poliției Locale care a fost vandalizat. Din păcate unii cetățeni care locuiesc în această zonă își distrug chiar și locuințele sociale în care stau deci șansele ca parcul să nu fie vandalizat și să nu dăm toți banii înapoi sunt minime.

De ce au ales cei de la primărie să facă aici parcul, de ce noul primar Carabelea nu refuză proiectul sau nu mută locația parcului în altă zonă, de ce jumătate de milion de euro și multe alte „de ce-uri” vor rămâne fără răspuns momentan. Mai multe amănunte vom afla probabil din rechizitorii.

Să nu se înțeleagă greșit că e afacerea primarului Carabelea. Nu. El este doar cel care acceptă și acoperă continuarea șmecheriei pusă la punct în mandatul trecut pe filiera PNL-PMP.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate