Prima Şcoală Politică a Tineretului Conservator din Moldova s-a încheiat

2

Duminică, 29 septembrie, a avut loc închiderea oficială a primei Şcoli Politice a Tineretului Conservator din Moldova, organizată în localitatea Lepşa, judeţul Vrancea. Timp de 3 zile, peste 150 de participanţi, reprezentând 10 filiale judeţene ale Tineretului Conservator, au dezbătut despre rolul din ce în ce mai important al tinerilor pe scena politică romanească.

Organizată sub sloganul “În Moldova se poartă Albastru”, Şcoala Politică a reprezentat un bun prilej de a discuta şi promova, într-un cadru oficial, teme relevante pentru viitorul Tineretului Conservator. Importanţa unei strategii comune de pregătire a alegerilor Europarlamentare, alături de necesitatea definirii unei poziţionări doctrinare cât mai clare, în concordanţă cu valorile şi principiile tradiţionale ale conservatorismului românesc, au fost cele mai dezbătute subiecte în cadrul sesiunilor de comunicare.

Pe durata celor 3 zile, lideri importanţi ai Partidului Conservator au intrat în dialog cu tinerii participanţi la eveniment. Maria Grapini – Ministru Delegat pentru ÎntreprinderiMici si Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism a prezentat în detaliu cele mai importante iniţiative ale Guvernului pentru susţinerea şi promovarea tinerilor în societatea românească. Codrin Scutaru – Secretar de Stat, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, alături de Damian Florea – Secretar General al Partidului Conservator – au încurajat participanţii să îşi asume şi să susţină, în interiorul partidului, poziţii cât mai clare pe subiectele prioritare de pe agenda publică în timp ce Ionel Cel-Mare, Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea şi Preşedinte al filialei judeţene PC, a insistat pentru consolidarea relaţiilor dintre liderii Partidului Conservator şi filialele TC din toată ţara.

Tinerii conservatori de la Neamț nu au lipsit de la un astfel de eveniment. Aceștia au fost însoțițide Președintele PC Neamț, Mihai Alexandru și de președintele TC Neamț, Alexandra Nichita.

“Participarea la o astfel de tabară a fost benefică atât pentru cei tineri cât și pentru liderii reprezentativi ai partidului. Am avut de învățat unii de la alții, creându-se o legătură mult mai strânsă între tinerii dintre cele 10 filiale participante dar și între aceștia și cei care participă efectiv la actul guvernării. Unitatea și solidaritatea de care s-a dat dovadă la acest eveniment vor fi de un real ajutor în perioada următoare, o campanie deloc ușoară dar care va demonstra că Partidul Conservator are un cuvânt de spus pe scena politică”, a declaratAlexandru Mihai, Preşedinte al PCNeamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. de astazi coroi spune

    tineri conservatori,puristi,voiculeti.ce sa invatati voi de la securistul care a facut politie politica,infractor periculos,creatorul si copiatorul partidului pur apoi trecut la conserve.fara felix,fara televiziunile facute cu banii din conturile lui ceausescu SI FARA FINANTAREA PARTIDULUI DE LIFT PC SUNTETI ZERO BARAT.ati mai avut un tanar se numeste seres a fost ministru tradator de tara si a fost trimis in judecata.ce facea acest tanar felix ca ministru era dezgustator si scarbos cum este tot partidul.de aceea va rog nu mai pozati ca facand parte dintrun partid onorasbil.luati-va lamai si intrati in carantina.

  2. feraru marcel spune

    Scoala (de) politica ??? Da’ cum ii mai spune politicii ? Tinerii astia, nu puteau sa termine si ei un liceu, ceva ?? Ori, sa se apuce de-o meserie, sa faca si ei un ban cinstit . Pentru 15 insi, sigur se gasea, ceva „de rupt oasele”. Insa, munca-i pentru tractoare. n-asa?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate