Prima femeie care traversează România cu tractorul va trece și prin județul Neamț #RomâniaVăzutăDinTractor

0
FOTO: Patricia Pop

O inițiativă spectaculoasă își propune să arate România văzută de la volanului unui tractor. Patricia Pop, o jurnalistă din România, este protagonista acestui eveniment care poate fi numit cu ușurință provocarea anului. Patricia a parcurs deja mii de kilometri în șapte județe din sudul și patru județe din vestul țării, iar anul acesta va străbate alte 10 județe din estul și nord-estul țării la volanul unui tractor de 240 CP, un tractor McCormick X7.624 VT-Drive asigurat de APAN Agriculture Equipments. Practic, serialul România văzută din tractor a ajuns deja la al treilea sezon, fiind susținut de mulți sponsori care cred în acest demers.

Turul zonei de Nord-Est a țării va debuta pe 17 mai, în Tulcea. Evident, scopul principal este acela de a arăta spectatorilor îndeosebi zonele rurale, tradiții, povești spectaculoase, fermieri muncitori si locuri pline de culoare. Timp de 2 luni, Patricia, alături de echipa care o însoțește, va filma zilnic, mai puțin duminica traseul prin județele Tulcea, Brăila, Galați, Vrancea, Bacău, Neamț, Vaslui, Suceava, Botoșani și Iași.

„Încercăm să postăm zilnic materiale video pe canalul de youtube JURNAL AGRICOL DE CALATORIE, pentru ca voi să știți unde am ajuns, ce am văzut sau ce facem. Alături de mine am o echipă tehnică formată din 3 operatori și pe Iulian Serbanescu, avocat și fin observator al afacerilor românești, care va realiza rubrica #ImpresiileCalatorului. Impreună suntem invitați la AGRO TV în emisiunea „Realități Rurale”, moderată de Bogdan Tudor, unde vom da mai multe informații despre programul vizitelor noastre. Sper să fiți alături de noi, avem nevoie de încurajările voastre.#RomaniaVazutaDinTractor”, a scris Patricia Pop ieri pe pagina sa de facebook.

Mai jos puteți vedea o filmare cu tractorul pe care Patricia îl va conduce prin Nord-Estul țării. Drum bun!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate