Din 15 mai, libertate… „doar cu buletinul” (VIDEO)

0

Bate vânt de libertate dinspre Guvern. În această dimineață, pe pagina de facebook a instituției a fost publicată o filmare care ne arată că din 15 mai vom reveni la normal. Lucruri precum concerte, aglomerații, petreceri, plimbare în aer liber fără constrângeri de tip mască au devenit o iluzie în ultimul an de pandemie.

Iată că Guvernul ne spune că peste 3.8 milioane de români s-au vaccinat și din 15 mai putem să ștergem cu buretele toate traumele anului care ne-a schimbat radical viața. Mulți spun că nimic nu va mai fi la fel. Guvernul spune, însă, că viața va fi la fel ca înainte. Vaccinul e noul credit… „doar cu buletinul”.

Ne bucurăm să vedem acest optimism debordant de la instituțiile care ne-au ordonat ce să facem și ne-au limitat drastic drepturile în pandemie. Nu vrem să le stricăm entuziasmul, dar conform unei informări transmise de CNCAV pentru Newsweek, județul Neamț este în coada topului persoanelor vaccinate: de la 11-12% la 100% e cale lungă. Dar, nu vrem să vă stricăm seara. Urmăriți filmarea și apoi analizați și tabelul de mai jos. O doză de realitate pentru cei cu buletin.

Datele sunt până în 10 mai. Sursă: CNCAV, la solicitarea Newsweek România
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate