Prima ediție a evenimentului „Public Speaking Arena”, la sediul Digital Nation Hub din Piatra-Neamț. Participarea este GRATUITĂ

0

Miercuri, 14 septembrie, începând cu ora 18:00, la sediul Digital Nation Hub din Piatra-Neamț va avea loc evenimentul intitulat Public Speaking Arena. Scopul acestui eveniment aflat la prima ediție este de a crea un cadru adecvat petru dezvoltare personală și networking în Piatra-Neamț.

Participarea este GRATUITĂ, iar accesul se face pe baza înscrierii la următorul link: shorturl.at/NUVZ9.

Dacă ești tânăr (elev sau student), antreprenor, om de vânzări, profesor/trainer, blogger, specialist care are nevoie de abilități de comunicare sau pur și simplu ești pasionat de zona de dezvoltare personală și dorești să comunici mai eficient și să faci networking de calitate, atunci acest eveniment este ideal pentru tine!

(Transmit organizatorii)

Seara va începe cu un workshop despre comunicare și public speaking, susținut de nemțeanul Mihai Parfeni– trainer, speaker și specialist în comunicare. Mai apoi, vor urma exerciții practice și interactive, momente de networking, discursuri pregătite sau improvizate cu feedback profesionist și un invitat special. Întâlnirea va dura aproximativ 2 ore.

Tema ediției I va fi despre „Cum poate deveni vorbitul în public o plăcere„, iar invitatul special (intervenție online) va fi Dragoș Stoian (trainer, speaker și fondator al Ligii Vorbitorilor în Public).

Evenimentul își propune să asigure învățare experiențială, informații noi și inedite, interacțiune cu oameni de calitate și accesul la o comunitate care își dorește dezvoltare personală reală!

Îți poți rezerva locul prin completarea formularului (click AICI), iar mai multe detalii poți afla accesând pagina Inteligența Comunicațională (click).

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate