Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a întâlnit cu primarii de comune

0

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a revăzut joi, 31 ianuarie, cu primarii comunelor din Neamț. Alături de aceștia a participat la o întâlnire a filialei județene a Asociației Comunelor din România.

„Cunosc problemele fiecărei localități în parte și îi asigur pe toți colegii primari că eu și echipa Consiliului Județean vom continua investițiile aflate în derulare și vom demara altele noi. Am convingerea că voi colabora bine cu primarii comunelor nemțene și în acest an. Rezultatele muncii noastre, ale investițiilor realizate, se văd și vor continua să se vadă. Firesc, ele vor duce la creșterea calității vieții cetățenilor pe care îi reprezentăm. Este principalul nostru obiectiv!”, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.


Totodată președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a mulțumit primarului comunei Tașca, doamnei Daniela Ursache, pentru invitație și a felicitat-o pentru organizarea acestui eveniment.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate