Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, preocupat de siguranța cetățenilor. Întâlnire de lucru la Farcașa.

Joi, 8 joi noiembrie 2018, președintele CJ Neamț, domnul Ionel Arsene, sa deplasat în comuna Farcașa, acolo unde împreună cu primarul, domnul Georghiu Cristinel Vasile și cu reprezentanți ai Institutului Geologic Român, au discutat despre actualizarea hărților de hazard, privind alunecările de teren. Scopul întâlnirii a fost acela de a lua toate măsurile necesare prevenirii dazastrelor produse de inundații și alunecările de teren.

Vădit preocupat de siguranța cetățenilor comunei Farcașa, președintele CJ Neamț, a declarat următoarele: „Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu primarul comunei Farcașa și reprezentanții Institutului Geologic Român, cei care lucrează la actualizarea hărților de hazard privind alunecările de teren, acțiune recomandată de comisia pentru situații de urgență, în urma inundațiilor produse în această vară. Etapa culegerii de date din teren este pe ultima sută de metri și în cel mai scurt timp vom avea gata hărțile de risc, documente absolut necesare pentru noi, în vederea prevenirii pe viitor a pagubele pe care dezastrele naturale le pot produce în această zonă.
Am susținut cu fiecare ocazie că e momentul să adoptăm o conduită preventivă, să lucrăm la sursa problemelor nu doar să evaluăm și să plătim pagube. Cred că este momentul să învățăm să prevenim, nu doar să combatem!

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate