Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, anunță pregătiri în forță la spitalul din Piatra-Neamț, pentru primirea pacienților infectați cu Covi-19

3

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, anunță că la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț se fac pregătiri în forță pentru primirea pacienților infectați cu noul coronavirus (COVID-19).

Se lucrează pentru amenajarea spațiului în care va fi montat sistemul real-time PCR și kitul pentru detecția COVID-19, care urmează să ajungă și vor fi achiziționate cu fonduri de la Consiliul Județean Neamț. În curtea spitalului s-au instalat containere complete, legate la apă și canal, care vor fi mobilate pentru așteptare, eventual dirijare imediată a pacienților către Secția Infecțioase. De asemenea, etajul 2 al Secției de Boli Infecțioase este pregătit pentru tratarea pacienților care manifestă forme ușoare sau medii ale infecției cu coronavirus, iar la Neurochirurgie se face amenajare/ curățenie/ dotare pentru a putea fi internați pacienții infectați ce vor prezenta simptome mai grave și vor avea nevoie de ventilație mecanică!

Am făcut și fac apel la nemțeni să nu intre în panică! Fac tot ce ține de mine pentru ca Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț să aibă toate cele necesare pentru tratarea pacienților! Sunt alături de cadrele medicale implicate în tratarea oamenilor infectați cu COVID-19, le mulțumesc pentru orice efort pe care îl depun pentru salvarea de vieți și le felicit pentru devotamentul lor! Am încredere că vom depăși cu bine această perioadă grea! Vă rog, dragi nemțeni, fiți responsabili prin ceea ce faceți! Stați în casă! Sunt specialiști care sunt la muncă pentru binele dumneavoastră!”, a transmis președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, pe pagina sa de socializare.

3 Comentarii
  1. Eu,nemtean spune

    TESTE PENTRU PERSONAL!TESTE PENTRU PERSONAL!!!!!!!!….IN MOMENTUL DE FATA ASTA ESTE PRIORITATEA ABSOLUTA IN SPITAL DOMNULE ARSENE!!CA DACA MA IMBOLNAVESC EU SAU ALT NEMTEAN SI NU ARE CINE SA MA TRATEZE …RESTUL E CAN CAN!

  2. Radu Nastasă spune

    Legenda spune că acele containerele sunt sponsorizări, nu achiziții CJ. Mulțumim sponsorilor!

  3. vio spune

    bravo ionele

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate