Preşedintele CJ în inspecţie la lucrările de pe drumul Roznov – Tazlău

0

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ şi o echipă de specialişti din instituţie au efectuat astăzi (marţi, 17 august 2010) o inspecţie la lucrările de pe drumul judeţean 156 A, pe tronsonul Roznov – Tazlău.

Preşedintele a fost însoţit Adrian Iancu (director Directia Drumuri), Daniela Pârău (manager proiect), Claudiu Matei (specialist Directia Drumuri) iar la discuţiile din teren au participat şi Marin Muşat (inspectorul şef al Inspectoratului pentru Calitatea în Construcţii) şi reprezentanţii constructorului şi ai dirigintelui de şantier.

A avut loc o şedinţa tehnică la Primăria Borleşti şi apoi inspectarea unor lucrări în curs de execuţie (realizare trotuare, turnare asfalt primul strat, începerea operaţiunilor de consolidare versant etc.)

Preşedintele Vasile Pruteanu a stat de vorba, de asemenea, cu locuitori din Borleşti sau cu şoferi aflaţi în trafic care au apreciat, deopotrivă, şi faptul ca se toarnă vovor asfaltic de cea mai bună calitate dar şi că prin acest proiect sunt realizate şi trotuare.

D.V.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate