Premierul „nu e fericit” cu raportul privind incendiul de la ATI Piatra-Neamț. A cerut reanalizare

1

Premierul Florin Cîţu a declarat într-o conferință de presă astăzi că a primit rapoartele Corpului de Control privind incendiile de la Institutul Matei Balş şi secția ATI din Spitalul Judeţean de Urgență Piatra Neamţ. Florin Cîțu a precizat că a cerut să fie reanalizată situaţia la Piatra-Neamţ şi că a primit raportul privind ce s-a întâmplat la Matei Balş, iar unele lucruri au fost demarate.

Unele dintre rapoarte le-am primit de la Matei Balş, Piatra Neamţ, eu vreau să vă aduc aminte că la Piatra Neamţ am trimis şi Inspecţia Economică. Am un raport preliminar cu care nu am fost foarte fericit, am cerut să se reanalizeze. Cel de la Matei Balş îl am. Unele lucruri au fost demarate. Aşa cum am spus de fiecare dată, rapoartele pe care le primesc de la Corpul de Control sau Inspecţia Economică, în cazul în care există probleme de natură penală, ele vor merge exact către instituţiile respective. O să văd ce pot să fac public din aceste rapoarte şi le vom face publice”, a declarat premierul Florin Cîţu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Stelian Aldea spune

    El nu e fericit prin adn-ul lui. Asta n-ar fi o roblema. Problema e ca prin ce face, nefericeste o buna parte din acet popor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate