Premiera de gală „La drum cu tata” la Dacia Panoramic Piatra-Neamț, 11-12 februarie

0
Premiera de gala „La drum cu tata” este un eveniment creat de cinematograful Dacia Panoramic Piatra-Neamț în perioada 11-12 februarie 2017.
Pietrenii sunt invitați la cinematograf pentru a se bucura de un film bun care are printre protagoniști un tânăr din orașul nostru, Răzvan Enciu, la început de drum în actorie. Prin prezența cât mai numeroasă în public, să-i uram succes pe mai departe!
Este un eveniment important pentru urbea noastra, având în vedere distribuția într-un rol principal a tânărului Razvan Enciu, proaspăt absolvent al UNATC București, fost elev al Colegiului Național Calistrat Hogaș.
enciu
Răzvan Enciu despre pregătirile pentru filmare: Am avut vreo trei săptămâni de pregătire în Munchen care, pentru mine și Alex, au însemnat foarte mult. Am avut ocazia să explorăm relația dintre personajele pe care urma să le jucăm, să ne exersăm pronunția în germană și, în pauze, să vedem cât mai mult din oraș.”
Sâmbătă și Duminică, pe 11 și pe 12 februarie, de la ora 17:00, sunteți invitați la Premiera de Gală a filmului LA DRUM CU TATA (comedie, dramă).
Invitați speciali: Răzvan Enciu (personajul principal al filmului) și echipa lui.

La drum cu tata

 la drumFrații Mihai și Emil, de origine româno-germană, au un singur lucru în comun: îngrijorarea pe care o simt față de tatăl lor bolnav. Mihai, fratele mai mare, pare să se fi împăcat cu soarta în România ceaușistă, unde este medic și, cu inima îndoită, informator al securității. Emil, însă, luptă cu înfocare împotriva amprentelor staliniste, intrând astfel în situații din care numai prudența fratelui său mai mare îl poate salva. Într-o zi, sosește vestea că tatăl lor poate fi operat la Dresda. Ne aflăm însă în anul 1968, iar ei întâlnesc în calea lor spre destinatie tancurile care aveau să fie implicate în Primăvara de la Praga.

De vreme ce România refuză să se alieze cu Uniunea Sovietică, cei trei ajung într-o tabără temporară în RDG. Din cauza intervenției granița germano-cehoslovacă se închide, iar cei trei nu se mai pot întoarce înapoi în România.

Negăsind o altă soluție pentru apatriere, celor trei li se oferă o viză de tranzit și le este astfel îngăduit accesul în Republica Federală Germană. Complet nepregătita familie trece peste hotare: Întâlnire neașteptată cu dușmanii de clasă – poate această situație să se termine cu bine?

Un film de: Anca Miruna Lăzărescu
Cu: Alex Mărgineanu, Răzvan Enciu, Ovidiu Schumacher, Susanne Bormann, Doru Ana

La drum cu tata a avut deja premiera în Germania și Ungaria unde a fost extrem de bine primit de public și de presa de specialitate.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate