Pregătiți ACUM rezerve, mai aveți 30 minute la dispoziție! Avarie în Piatra-Neamț, se oprește apa

2

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 19.04.2024, între orele 09.30-14.00 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile Lt. Drăghiescu, Bulevardul Mihai Eminescu (de la intersecție cu Bulevardul 9 Mai, până la intersecție cu strada Piața Mihail Kogălniceanu), Costache Negri, Bulevardul 9 Mai și Alecu Russo.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Viv spune

    La ora 09:36 anunță că întrerup apa la ora 09:30.

    1. SB spune

      Articolul a fost publicat la ora 08.56. Nu stiu la ce ora au anuntat ei pe site-ul lor sau pe pagina de facebook insa noi l-am primit in timp util si l-am publicat in mai putin de un minut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate