Pregătire pentru o cateheză rodnică în Protopopiatul Târgu Neamţ

0

training_catehetic_protopopiatul_targu_neamt

În data de 28 aprilie a.c. a avut loc,cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, un training catehetic de formare a preoţilor. Locul desfăşurării manifestării a fost Centrul de tineret „Vestitorii Primăverii“ din Bălţăteşti, coordonat de părintele Măriuţa George.
La manifestare au particiapt un număr de 19 preoţi din Protopopiatul Târgu Neamţ, formator fiind părintele inspector Bogdan Racu.
Părintele inspector i-a ajutat pe preoții participanți să-şi contureze un mod adecvat de catehizare, în funcție de specificul parohieipe care o păstoresc, de categoriile de enoriași și de situațiile aparte de pastorație. Împărtăşirea diferitelor situaţii prin care au trecut şi a experiențelor dobândite în timp i-au făcut pe preoții participanți să realizeze că reprezintă de fapt o echipă care luptă separat, dar pentru acelaşi scop: mântuirea credincioșilor. La final, părintele inspector Bogdan Racu a oferit celor prezenţi chestionare în care fiecare şi-a manifestat părerea despre eficiența activității desfăşurate.

Sursă doxologia.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate