Prefectul județului Neamț, Adrian Niță: „Glorie eternă eroilor noștri!”

0

Data de 25 mai 2023 a marcat o zi cu dublă semnificație pentru noi toți – Înălțarea Domnului Iisus Hristos și Ziua Eroilor. Cu această ocazie, comunitatea locală din Piatra Neamț s-a mobilizat pentru a desfășura un program solemn, în care să comemoreze și să onoreze atât momentul religios, cât și sacrificiul eroilor căzuți în luptele pentru libertatea și demnitatea națională.

La această festivitate a participat și Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, care a transmis următoarele:

Trăim astăzi o zi de o semnificație deosebită pentru creștinătate și pentru noi toți cei ce grăim românește.

Înălțarea Domnului este momentul premergător mântuirii noastre totale. El a purtat însemnele coroanei de spini, ale cuielor ce i-au străpuns mâinile și picioarele, ale suliței ce i-a străpuns trupul. Dar toate chinurile sale au avut un preț: Învierea, Înălțarea și mântuirea noastră.

Tot astăzi, clopotele bisericilor au bătut în memoria și spre pomenirea eroilor neamului, care s-au jertfit pentru idealuri și țară.

Istoria noastră consemnează multe momente în care eroii noștri au dat dovadă de curaj, de iubire de Dumnezeu! Pentru sacrificiul lor, suntem datori să-i păstrăm în nemurire!

Glorie eternă eroilor noștri!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate