Prefectul de Neamț a distribuit materiale de construcții sinistraților din Văleni

1

Daniela SOROCEANU, prefectul județului Neamț, a fost prezentă azi, 10 octombrie 2019, în anexa Văleni – Piatra-Neamț unde a distribuit materiale de construcții (scânduri lungi tivite brad, dulapi lungi tiviți – riglă brad, grinzi lungi brad) unor familii ale căror gospodării au fost grav afectate de ploile torențiale și inundațiile care au avut loc în municipiu, la jumătatea lunii iunie a acestui an.

Alături de reprezentanți ai Instituției Prefectului – Județul Neamț, ai ISU Neamț și ai Direcției Silvice Neamț, s-au aflat voluntari de la Crucea Roșie, împreună cu domnul președinte Florin PÂCLEA, răspunzând favorabil inițiativei prefectului, la cea de-a doua acțiune umanitară în acest sens.

”Vreau să mulțumesc, în primul rând, ROMSILVA care a aprobat donația în Consiliul de Administrație, voluntarilor de la Crucea Roșie, pentru implicare, precum și ISU Neamț, care a asigurat transportul tuturor materialelor”, a declarat prefectul Daniela SOROCEANU.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. vali spune

    Scanduri tivite? Oamenii aia sunt vesnic condamnati la inundatie cat timp nu se iau masuri serioase de protejare a lor prin lucrari serioase de dirijare a apelor !! Când ati ridicat cota drumului (str. Ghe. Asachi) prin balastari succesive facute fara cap, v-ati batut joc de zeci de familii care nu au nici o vina. Crede cineva ca 3 scanduri tivite rezolva problema acelor oameni ? Si daca sunteti corecti, publicati numele beneficiarilor acelor scanduri si a sacilor de ciment cu care va laudati? Este ceva secret?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate