A căzut guvernul m**e PSD. Ia să vedeți ce urmează

Azi a căzut guvernul m**e PSD, deci de azi înainte toți ofertanții de m**e au cam rămas fără clientul principal. Cui vor da ei marfa pe care o au deja pe stoc și ce produc în continuare? Vom vedea.

Deci, conform propriilor declarații ale celor care au dat jos guvernul m**e PSD ar trebui ca imediat să vedem cum anulează ei recursul compensatoriu, cum taie din salariile nesimțite ale bugetarilor care nu fac nimic, cum dau afară din instituții amantele și incompetenții, cum rezolvă subfinanțarea din sănatăte și educație și așa mai departe. Și-au creat săracii noi guvernanți niște bumeranguri care se vor întoarce sub formă de așteptări de le vor zbura capetele, electoral vorbind.

Hai să vedem cum încep să se bată pe cașcaval și mai ales să vedem cum vor face ei tot ce reproșau guvernului m**e PSD că nu face sau că face greșit.

Singura salvare a celor care au dat jos PSD-ul este să lase controlul pe mâna USR, unde sunt oameni mai ”militarizați” sau cum spun unii, mai din servicii, care ar putea avea un plan coerent, careau cu siguranță niște limite, sunt disciplinați prin subordonare și cu siguranță nu se vor mai ocupa doar de găinării și nici nu vor pune în poziții cheie incompetenți cum a făcut PSD-ul sau măscărici politici cum are în obicei să pună PNL-ul.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Cornel spune

    O Descriere Perfecta i ar in Rest ,, DACĂ e ORDIN cu PLĂCERE ,, ! Numai că apare și o Problema , anume cum spun Ei Ordinul se Execută Nu se Discută , ORI la Noi e PROBLEMA Mare din. Privința asta , Ce ,Cum sa FAC așa ceva !? La o Adică Eu RASPUND cu Capul . Per ansamblu e Mare Minune sa NU se Repete o Perioadă in care NIMENI Nu Semna , Aproba , Aplica NIMIC de Teama de a Nu fi târât pe la D N A ori alte Structuri . PENTRU 10 August anul precedent , vedem că Unii au deja Unele Intenții , DE Fapt Nu e nici un Secret că unii dintre ei au. Spus cu Subiect și Predicat că Nu va rămâne fără Consecințe episodul 10 August ’18 așa că și pentru altele Vor găsi o Justificare . La NEAMȚ deja Unii sau Grăbit ,dus Repede sa ,,Pupe ,, Negocieze cu Noii JUPANI , care Speră Ei ,le vor aloca fonduri pentru. Comunele pe care le Reprezintă .Ai ,de caputu lor , va da Fonduri Daca va Da , Da că sa ajungi in comuna trebuie sa vii pe un Celebru Drum , CARE sa De a Dumnezeu sa fie Gata până la finele anului Deși sa mai spus , la cum ,in ce Stadiu sunt acum E Greu de Crezut ,daca mai punem și Faptul că e Posibilă și o Schimbare pe la Nivelul Conducerii Județului , sa mai repetat , Situația . Ce Drum , A ăla a fost sa și facă PSD ul imagine ,o Megalomanie a lor , ori se va Renegocia ,Ce ați Stabilit , cu I A Numai e Actual , ACUM Noi Împărțim și Decidem , Care și Cum sunt PRIORITARE .SA de a DOMNUL sa fie altcumva și să fie Bine . Pentru că ,cel puțin.asa zic Unii , Au vrut. Oamenii ,, Poporul o cere Sire,, era replica unuia in ce sa. VEZI ,, Oglinda , ÎNCEPUTUL ADEVĂRULUI , , care va URMA .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate