Prefectul de Buzau a fost demis

0

prefect-BuzauGuvernul va numi, in sedinta de miercuri, un alt prefect in judetul Buzau, a anuntat premierul Victor Ponta.

„Vreau ca si in teritoriu toata lumea sa isi faca datoria si vreau mai multa competenta. Pe cei care nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor ii inlocuim. La Buzau inteleg ca lucrurile nu au mers bine si, la propunerea ministrului de Interne (post ocupat in prezent, ca interimar, de Gabriel Oprea – n.r.), miercuri o sa numim un alt prefect la Buzau, capabil sa faca fata la aceste incercari. E valabil pentru toti ceilalti reprezentanti ai Ministerului de Interne si ai Guvernului”, a spus Ponta, prezent, marti seara, la Ministerul de Interne.

Vicepremierul Liviu Dragnea anuntase anterior ca nu sunt foarte multe sanse ca Gabriel Balta sa mai fie prefect, dar ar decizia va fi luata saptamana viitoare, dupa rezolvarea problemelor meteorologice, deoarece nu este normal ca schimbarea sa fie efectuata acum.

Alaturi de el, vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul apararii Mircea Dusa au vizitat zonele cu probleme si au declarat ca vor trimite elicoptere militare cu medici in satele inghitite de nameti.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate