PPDD Neamt va colabora cu PDL Neamt la alegerile parlamentare din acest an

3

Cu o lejeritate debordanta , domnul Gheorghe Stefan a facut public protocolul intre APEL si PPDD prin care PPDD se angajeaza si semneaza prin reprezentantul sau Mihai Farcasanu pentru o colaborare electorale la alegerile parlamentare .
Asadar PPDD colaboreaza  cu PDL la alegerile parlamentare . Oare Dan Diaconescu stie ce a semnat Farcasanu sau membri PPDD sau candidatii PPDD stiu ca protocolul semnat de Farcasanu si Stefan prevede dragoste electorala intre PPDD si PDL pentru parlamentare ?
Cu aceasta ocazie USL va calca in picioare electoral PPDD ul din Neamt care se batea cu pumnul in piept ca frumosii lor candidati sunt independenti de alte partide .
Acum e clar ca lumina zilei ca PPDD va merge mana in mana cu PDL la alegerile parlamentare in Neamt . E scris , stampilat si udat cu sampanie .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. cris99 spune

    La CL P. Neamt, haita de banditi ai lui Pinalti ci-ca l-ar fi schimbat pe inginerul Balan din AGA Apa Serv.Omu isi facea treaba ca un profesionist dar camatarul Pinalti , pe fata, fara argumente l-a dat jos cu ajutorul maimutoilor PP DD si a lui gelatina ala de Dumitrasa care n-a facut nimic altceva toata cariera lui politica decat sa linga din pamlma lui Pinalti. Ce cauta oare fratilor senilul ala acolo?

  2. mihai apreutesei spune

    Aceasta alianta Stefan (PDL) – Craciun (PPDD) dovedeste clar DISPERAREA lui Stefan si a lui Craciun, precum si a candidatilor acestora care ori ies parlamentari, ori merg direct la PUSCARIE. Nemteni haideti sa ii trimitem unde le e locul !!!!!

  3. terente spune

    ALO PINALTI APELUL NU MAI EXISTA A FOST O ALIANTA ELECTORALA PENTRU ALEGERILE LOCALE SI ULTIMA IN CARE TU RANJESTI SMECHERESTE.daca ppddfm si farcaseanu sunt salvarea ta fugi si te ascunde dupa petricica este un schit acolo si poate scapi.credeam ca ai un pic de minte dar m-am inselat ppddfm este pitra care te scufunda definitiv si nu vesta de salvare.daca mai ai un pic de sansa o ai in pdl singur fara ascunzisuri si respectarea legii.nu mai tin soparlele.ppddfm a adunat scursurile politice ,ratatii,alienatii si nici un om de valoare.POTI SA LE DAI CASE LA VALENI SI PARCARILE TOATE NU TE MAI POT SALVA.esti prea mic in disputa cu tarata tarata e tare in os iar tu ai gelatina falsa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate