Emilia Arcan PSD este noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt

6

Emilia Arcan PSD este noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamttelegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Amalia s. spune

  Domnule Iosefini, daca sunteti atat de informat, va rog nu mentineti aceste informatii la nivel de barfa si dovezile pe care presupun ca le detineti prezentati-le conducerii USL, apoi presei. Asa mi se pare corect si transparent.

 2. iosefini spune

  @ Amalia. In primul rand tu nu stii pe ce lume traiesti, iar in al doilea rand sa stii ca este adevarat ce am scris mai jos in comentariul precedent. Am fost prea modest si indulgent prin faptul ca nu am adus la cunostiinta cum aceasta Emilia Arcan isi vindea colegii din USL(mai ales pe cei din PSD) in campania electorala. Asa ca nu mai tine partea uneia pe care o indragesti doar ca este femeie! Apropo, unde sunt ciupercariile si sumele de bani incasate din vanzarea acestora, plus profitul de la carciuma „OSPATUL LUPILOR” de langa politia municipiului P-Neamt, daca in declaratia de avere d-na Arcan este saraca lipita pamantului?! Unde este Amalia?? Sau, poate vrei sa stii cum aceasta doamna a instalat tehnica de inregistrare in carciuma de langa politie, pt. a sti tot ce se dicuta acolo la un paharel de vin!! Vezi, eu stiu mai multe decat crezi tu si asta nu este tot….

 3. Amalia s. spune

  Iosefini…ori esti o muiere frustrata ori purtatorul de cuvant a unei cotoroante de la PSD.

 4. nemtean spune

  ADMIN, DE CE STERGETI COMENTARIILE CITITORILOR??????????

  ADMIN : Ia spune tu cu glas tare ce comentariu nu a fost aprobat . Am cautat special sa vad daca e vreo scapare si scaparea e doar la tine . Ai uitat unde ai comentat . Noi aprobam tot in afar de injurii .

 5. cris99 spune

  E frumoasa si degajata.Daca va fi si o buna profesionista, jos palaria!

 6. iosefini spune

  Ete cunoscut faptul ca aceasta doamna a fost „apropiata” lui Victor Surdu fost senator si decedat in prezent, insa aceasta doamna a facut un salt politic si a ajuns „apropiata” senatorului PSD Chelaru, si in cele din urma vad ca a devenit si „APROPIATA” lui badea CULITA TARATA!!!! Cred ca intelegeti sensul cuvantului „apropiata”, deoarece un alt mod de exprimare ar fi marazlit acest comentariu! Poate il pune in pagina domnul admin, iar in incheere o singura concluzie se poate trage: ce face o femeie cu….., nu fac 10 savanti cu inteligentele lor!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate