Povestea unui pietrean care locuiește într-un bloc unde legal nu ar trebui să locuiască nimeni

0

În cartierul Precista, un constructor s-a apucat să facă un bloc cu multe etaje, peste ce avea autorizație. De când s-a apucat el de bloc și până l-a terminat la primărie s-au schimbat apele și nu a mai putut rezolva intrarea în legalitate, deci conform legii construcția era ilegală.

Cu toate acestea, firma care a făcut blocul, deși nu avea autorizațiile în regulă, nu avea trase gaz, apă, curent, a vândut din apartamente, noii proprietari stând acolo cu energia electrică și apa autorizate pentru șantier, nu pentru locatari. Situația devenind critică pentru proprietarul blocului, în loc să dea banii înapoi oamenilor, se pare că încearcă să-i scoată afară prin alte metode.

Povestea unui locatar din blocul respectiv o puteți urmări mai jos.

Mult mai grav decât ce a făcut constructorul ni se pare ce fac poliția și procuratura din Piatra-Neamț. Acest bloc cu probleme nu a apărut peste noapte. Niște funcționari publici ar fi trebuit să oprească constructorul de la primul nivel făcut în plus, dar nu au făcut-o. De ce nu au oprit construcția, asta ar trebui să-i întrebe polițiștii sau procurorii, dar suntem la Piatra-Neamț și corupția din instituții nu poate fi deranjată așa, pentru orice fleac. Poate se sesizează măcar acum instituțiile statului să vadă ce li se întâmplă locatarilor din acest bloc unde nu ar trebui să locuiască nimeni.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate