Găinării la primăria Piatra-Neamț! Licitație ratată pentru ștrandul „rasist”

0

Cu o incompetență caracteristică unor băieți progresiști de dreapta, habarniștii de la primărie au organizat o licitație pentru concesionarea spațiilor din ștrand. Problema este că au organizat-o atât de prost, încât s-au concesionat aproximativ 10% din spații.

Caietul de sarcini, condițiile și costurile de concesionare au fost aberante. Parcă era licitație pentru concesionarea laserului de la Măgurele așa că ștrandul e acum aproape gol. În zona bazinelor nu a concesionat nimeni nimic. S-au luat zona de VIP și încă 1-2 spații pe laterala ștrandului.

La toată povestea cu licitația se mai adaugă și desființarea pe criterii rasiste a zonei de grătare, că așa e acum la primărie, e rasism, băieții care au acum butoanele orașului nesuportând rromii care vin în ștrand. Bine ca-i suportă când se duc în campania electorală să le ceară voturile.

Așadar, după toate seturile de poze făcute de cei de la PNL și USR prin ștrand, rezultatul este un fiasco total. Acum, pe bună dreptate, stăm și ne întrebăm: Oare băieții aceștia sunt chiar atât de incompetenți de au dus ștrandul în cap sau este un plan să arate că nimeni nu mai concesionează spații în ștrand și că ștrandul e nerentabil ca să îl ia cu totul cine trebuie?

Nu am stat să vă explicăm cum au făcut cei de la primărie ca nimeni să nu fie interesat de spațiile din ștrand, dar măcar de amuzament vă prezentăm una dintre găinăriile lor. De exemplu, în centrul ștrandului este o terasă. Pentru a o face neatractivă, ca să rămână neînchiriată, au mutat în aceeași zonă un chioșc al unui privat agreat cu care cel care ar fi licitat terasa ar fi trebuit să o folosească în comun. Doar că privatul agreat a avut inițial chioșcul concesionat în altă parte, el fiind mutat, dar fără să i se mai schimbe contractul. Astfel, fericitul privat cu chioșculețul lui a ajuns să aibă la dispoziție cel mai bun spațiu din ștrand la o chirie de vreo 200 lei. Cine să mai vină să liciteze când vede asemenea găinării făcute de primăria Piatra-Neamț?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate