Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
 • :
 • :

Povestea Pătrunjelului, în varianta Poliției Române: ” Hai… că nu e ceva inextricabil!”

Poliția Română a postat recent pe Facebook ”Povestea pătrunjelului”. Nu e o poveste de adormit copii, ci una cu tâlc. Potrivit acesteia, pătrunjelul nu se încadrează în categoria verdețurilor numai bune de confiscat, informațiile contrare fiind ”legende urbane”.

POVESTEA PĂTRUNJELULUI

Mă numesc Petroselinum Crispum, dar toți mă știți de Pătrunjel. Am crescut la țară, dar când m-am făcut mai mare m-am mutat la oraș, într-o piață, alături de ceilalți membri ai familiei mele de verdețuri.

Am fost avertizat de ei că s-ar putea să fiu confiscat dacă nu am prețul afișat, dar până acum, singurii polițiști care au venit la standul meu m-au cumpărat, m-au dus acasă la familiile lor, m-au tocat mărunt și m-au presărat într-o supă caldă pe care au savurat-o împreună.

Se pare că au fost doar legende urbane ale rudelor mele din familia Cannabaceae… poate știau ele altceva.

Poliția Română nu confiscă pătrunjel! Ne-am înteles, da?! Hai… că nu e ceva inextricabil!„, au scris reprezentanții Poliției Române pe rețeaua de socializare. Povestea Pătrunjelului a adunat în doar câteva ore sute de aprecieri și comentarii.


Sursa: ZiarTarguNeamt.RO
Un comentariu la “Povestea Pătrunjelului, în varianta Poliției Române: ” Hai… că nu e ceva inextricabil!”

 1. mickey999

  Of , „inextricabil” !!!!….umblam cu frantzuzisme „racolate” de la mama dracului.

  Ce cuvint!!! Iti trebuie dictionare „nefiresti” sa gasesti explicatia lui … hai lasa-ma si nu-mi da pace mai…. „Politza(!)-Romana” !

  🙂

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *