Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Misiuni de stingere a incendiilor în Neamț

Miercuri, 07.11.2018, la ora 16:10, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din sat Tămășeni, comuna Tămășeni.
Apelantul a specificat faptul că este posibil ca proprietara, în vârstă de 78 de ani, să fie în locuință. La locul indicat de apelant, s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Militarii au pătrus imediat în locuință, găsind, din nefericire, bătrâna decedată, apoi au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.  Au ars: obiecte de mobilier, materiale textile și documente personale.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,conductor electric deteriorat”.

Miercuri, 07.11.2018, la ora 11:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în satul Bucium, comuna Valea Ursului. La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Roman, Punctul de lucru Poienari. Au ars circa 200 mp. vegetație uscată.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,focul deschis în spații deschise”.

Miercuri, 07.11.2018, la ora 11:50, a fost lichidat incendiului de fond forestier din comuna Vânători-Neamț, izbucnit în data de 05.11.2018. Au ars: litieră, cioate și resturi vegetale pe o suprafață de cca 7 ha.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,focul deschis în spații deschise”.

  • Articol documentat cu sprijinul ISU NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *